Om Delegate

Delegate Delegate

Delegate

Delegate hjælper hver dag kunder med at få realiseret de forretningsmæssige værdier, der ligger i øget optimering af processer, bedre overblik og en ensartet brugeroplevelse på tværs af forretningskritiske løsninger.

 

Vi fokuserer på at skabe et samlingssted for de dygtigste konsulenter i branchen, som sammen kan skabe de bedste løsninger for vores kunder.

 

Vores løsninger er baseret på moderne Microsoft teknologier som SharePoint, Dynamics CRM, Azure og Office 365, og vi er godkendt som leverandør på SKI 02.15, 02.16 og 02.18 inden for Microsoft teknologi.

Great Place to Work Great Place to Work

Great Place to Work

"Great Place To Work"-prisen er baseret på de ansattes egne evalueringer af deres arbejdsplads. Den gode arbejdsplads defineres som et sted, hvor medarbejderne har tillid til ledelsen; er stolte af deres arbejdsplads og det arbejde de udfører, og føler fællesskab med deres kollegaer. Læs mere om Great Place to Work her.

 

I 2013 deltog Delegate for første gang i Great Place to Works årlige undersøgelse – og vandt prisen for Bedste Mindre IT-arbejdsplads. I 2014 formåede vi at vinde både Bedste Mindre IT-arbejdsplads OG Danmarks Bedste Mindre Arbejdsplads. Vi deltager selvfølgelig også i 2015.

 

Værdier Værdier

Værdier

Delegate bygger på:

 

Nærvær: Vi ønsker et tæt samarbejde med kunden. Det sker blandt andet ved, at vi altid arbejder agilt og udvikler løsningerne ude hos kunderne.

 

Gensidighed: Vi udvikler løsningerne i fællesskab med kunden. Det skaber en synergi, hvor 1+1 giver 3.

 

Anerkendelse: Vi stræber efter kontinuerligt at levere løsninger af meget høj kvalitet og have lange relationer til vores kunder.

Vores metode Vores metode

Vores metode

For at sikre den bedste kvalitet til den aftalte tid anvender Delegate en kombination af projektstyringsmetoden PRINCE2 og den agile udviklingsmetode Scrum.

 

Det er vores erfaring, at denne kombination giver både den agile fleksibilitet, som får projektet i mål samt den optimale ledelsesinvolvering og styring af risici.

 

Vores metode sikrer, at overordnede krav bliver uddybet undervejs i projektforløbet, naturligvis i samarbejde med kunden. Det sikrer, at vores kunder får det, de har brug for, og ikke det, de tror, de vil have.

Kompetencer

Dynamics CRM Dynamics CRM

Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM understøtter virksomhedens strategi omkring Customer Relationship Management (CRM). Dynamics CRM er en komplet løsning til understøttelse af alle centrale forretningsprocesser i marketing, salg og service.

 

Hos Delegate inddrager vi kunden i et tæt samarbejde, der gennem et agilt projektforløb sikrer en høj træfsikkerhed. Gennem et scoping og planning forløb mellem kunden og vore konsulenter sikrer vi, at kunden ved, hvad de får. Dette er medvirkende til at skabe en større gennemsigtighed for kunden i samtlige faser af projektet.

 

Læs mere om Dynamics CRM her

SharePoint SharePoint

SharePoint

Microsoft SharePoint er en effektiv strategisk applikationsplatform, der kan danne grundlag for en lang række forskellige løsninger som intranet, dokument- og filhåndtering, samarbejds- og videndelingsportaler, ekstranet, websites og business intelligence-systemer.

 

Delegate hjælper virksomheder med at skabe den optimale portal, der giver tidsbesparelser og effektivisering af arbejdsgange. Vi udvikler altid løsningerne specifikt til den enkelte virksomheds behov.

 

Læs mere om SharePoint her

Office 365 Office 365

Office 365

Med Office 365 har din virksomhed en platform i skyen, hvor alle de vigtigste og mest anerkendte værktøjer til opgaveløsning, samarbejde og kommunikation er samlet.

 

I tæt samarbejde med jer finder vi de værktøjer, der passer til jer, og som giver størst værdi. Office 365 er ikke et alt eller intet valg, men en rejse der frigiver interne IT ressourcer til at fokusere på forretningen fremfor triviel IT drift.

 

Vi har Microsoft certificerede instruktører ansat, og sammen med jer udvikler vi en uddannelsesplan, der sikrer, at jeres medarbejdere får udbytte af de nye løsninger fra første dag.

Læs mere om Office 365 her

 

Microsoft Azure Microsoft Azure

Microsoft Azure

Azure er Microsofts moderne cloud platform. Platformen kan anvendes til alt fra infrastruktur, identitetsmanagement og hosting af skalerbare fremtidssikrede web- og mobilapplikationer.

 

Delegate er eksperter i anvendelsen af Azure til applikationsudvikling af mobile og webbaserede løsninger. Det indgående kendskab til Azure kombineret med vores erfaring med Microsofts øvrige produkter gør os i stand til at designe og implementere kvalitetsløsninger, hvor der opnås synergi mellem eksisterende systemer og Azure.

 

Læs mere om Azure her

”Man har tydeligt kunnet mærke, at Delegate er en virksomhed, som er særdeles vant til at håndtere store IT projekter. Der har været grundig, løbende afrapportering i forhold til fremdriften i projektet.”
- Kontorchef for Varme hos Sekretariatet for Energitilsynet, Martin Windelin

Karriere

Karriere i Delegate

I Delegate er vi specialister, der fokuserer på at levere forretningskritiske løsninger. Kendetegnet for vores konsulenter er, at de er blandt de bedste i branchen og har været igennem en dybdegående ansættelsesprocedure, der sikrer, at kun de dygtigste folk, bliver konsulenter hos os.

 

Er du interesseret i at blive en del af Delegate? Så besøg vores karriereside og læs mere

Kontakt

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om Delegate? Så send os en mail og vi vender hurtigt tilbage.

 

Delegate A/S

 

CVR-nr: 29772843

Telefon: +45 45 82 82 82

Mail: Info@delegate.dk

Virum

Hummeltoftvej 49

2830 Virum

Aarhus

Navitas Incuba

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C