”Man har tydeligt kunnet mærke, at Delegate er en virksomhed, som er særdeles vant til at håndtere store IT projekter. Der har været grundig, løbende afrapportering i forhold til fremdriften i projektet.”
- Kontorchef for Varme hos Sekretariatet for Energitilsynet, Martin Windelin

Services

Dynamics CRM Dynamics CRM

Dynamics CRM

Vi inddrager jer i et tæt samarbejde, der gennem et agilt projektforløb sikrer en høj træfsikkerhed. Gennem et scoping og planning forløb mellem jeres repræsentanter og vore konsulenter sikrer vi, at I ved, hvad I får. Dette er medvirkende til at skabe en større gennemsigtighed for jer i samtlige faser af projektet.

 

Microsoft Dynamics CRM understøtter virksomhedens strategi omkring Customer Relationship Management (CRM). Dynamics CRM er en komplet løsning til understøttelse af alle centrale forretningsprocesser i marketing, salg og service.

 

Læs mere om Dynamics CRM her

SharePoint SharePoint

SharePoint

Vi hjælper jer med at skabe den optimale portal, der giver tidsbesparelser og effektivisering af arbejdsgange. Vi udvikler altid løsningerne specifikt til den enkelte virksomheds behov, specifikt til jeres behov.

 

Microsoft SharePoint er en effektiv strategisk applikationsplatform, der kan danne grundlag for en lang række forskellige løsninger som intranet, dokument- og filhåndtering, samarbejds- og videndelingsportaler, ekstranet, websites og business intelligence-systemer.

 

Læs mere om SharePoint her

Office 365 Office 365

Office 365

Med Office 365 har din virksomhed en platform i skyen, hvor alle de vigtigste og mest anerkendte værktøjer til opgaveløsning, samarbejde og kommunikation er samlet.

 

I tæt samarbejde med jer finder vi de værktøjer, der passer til jer, og som giver størst værdi. Office 365 er ikke et alt eller intet valg, men en rejse der frigiver interne IT ressourcer til at fokusere på forretningen fremfor triviel IT drift.

 

Vi har Microsoft certificerede instruktører ansat, og sammen med jer udvikler vi en uddannelsesplan, der sikrer, at jeres medarbejdere får udbytte af de nye løsninger fra første dag.

Læs mere om Office 365 her

 

Microsoft Azure Microsoft Azure

Microsoft Azure

Vi er eksperter i anvendelsen af Azure til applikationsudvikling af mobile og webbaserede løsninger. Det indgående kendskab til Azure kombineret med vores erfaring med Microsofts øvrige produkter gør os i stand til at designe og implementere kvalitetsløsninger, hvor der opnås synergi mellem eksisterende systemer og Azure.

 

Azure er Microsofts moderne cloud platform. Platformen kan anvendes til alt fra infrastruktur, identitetsmanagement og hosting af skalerbare fremtidssikrede web- og mobilapplikationer.

 

Læs mere om Azure her

Om Delegate

Delegate Delegate

Delegate

Delegate hjælper hver dag kunder med at skabe løsninger som optimerer processer, skaber bedre overblik og sikrer en ensartet brugeroplevelse. Vores løsninger er baseret på  Microsoft teknologier som SharePoint, Dynamics CRM, Azure, BI/Analytics og Office 365.

 

Vi vil gerne være de bedste til det vi gør, og vi tror på at vejen til de bedste løsninger er at have de bedste medarbejdere. Vi går derfor benhårdt efter at være et Great Place to Work. Og det er vi. Vi er faktisk Danmark Bedste IT- Arbejdsplads i både 2015 og 2016.

Great Place to Work Great Place to Work

Great Place to Work

Vi er meget, meget stolte - ja vi er faktisk rent ud sagt ellevilde over at kunne fortælle at vi stadig er en af Danmarks bedste arbejdspladser. Nærmere bestemt er vi, ifølge Great Place to Work, Danmarks Bedste IT-Arbejdsplads 2015.

 

Det der er særligt ved Great Place to Works priser er at de er baseret på en måling af om medarbejderne synes deres arbejdsplads er et "great place to work". Det er nu tredje år i træk vi er med i Great Place to Works undersøgelse og tredje år at vi tager en titel med hjem. What’s not to like! Læs mere om GPTW her.

Værdier Værdier

Værdier

Delegate bygger på:

 

Nærvær: Vi ønsker et tæt samarbejde med kunden. Det sker blandt andet ved, at vi altid arbejder agilt og udvikler løsningerne ude hos kunderne.

 

Gensidighed: Vi udvikler løsningerne i fællesskab med kunden. Det skaber en synergi, hvor 1+1 giver 3.

 

Anerkendelse: Vi stræber efter kontinuerligt at levere løsninger af meget høj kvalitet og have lange relationer til vores kunder.

Vores metode Vores metode

Vores metode

For at sikre den bedste kvalitet til den aftalte tid anvender Delegate en kombination af projektstyringsmetoden PRINCE2 og den agile udviklingsmetode Scrum.

 

Det er vores erfaring, at denne kombination giver både den agile fleksibilitet, som får projektet i mål samt den optimale ledelsesinvolvering og styring af risici.

 

Vores metode sikrer, at overordnede krav bliver uddybet undervejs i projektforløbet, naturligvis i samarbejde med kunden. Det sikrer, at vores kunder får det, de har brug for, og ikke det, de tror, de vil have.

Delegates julesponsorater

”Vi bruger mange kræfter på at finde de rigtige medarbejdere. Så det giver kun mening at gøre alt for, at de møder glade på arbejde og kan yde deres bedste.”
- Delegates CEO, Peter Østergaard

Karriere

Kultur Kultur

Kultur

Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere, der får rum og tid til kreativitet, samt personlig og faglig udvikling.

 

Delegate blev grundlagt på et ønske om at samle de dygtigste konsulenter i branchen, der sammen med vores kunder kan skabe de bedste løsninger på markedet. Derfor er kulturen præget af meget ambitiøse medarbejdere og stor faglig kompetence. Strukturen hos Delegate er flad, omgangstonen venskabelig, og alle kender alle.

 

Hos Delegate har vi fokus på vores medarbejdere og sætter en ære i at skabe de bedste rammer – både fagligt, socialt og økonomisk.

Work-Life Balance Work-Life Balance

Work-Life Balance

Selvom både det faglige niveau og ambitionerne er tårnhøje, har vi hos Delegate stort fokus på work-life-balance.

 

Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor det er naturligt at stifte familie – og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor har vi fleksible arbejdstider, og børn er velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads.

 

Desuden har vi flere årlige arrangementer for ansatte og deres familier.

Socialt Socialt

Socialt

Hos Delegate vil vi være tæt på kunderne, og løsningerne udvikles ikke på kontoret, men ude hos den enkelte kunde. Derfor har vi stort fokus på at skabe nogle rammer, der holder sammen på virksomheden gennem sociale og faglige arrangementer.

 

Det sker blandt andet gennem vores “Company friday”, som afholdes hver tredje måned. Her mødes alle ansatte en hel dag, og deler viden om faglige emner, og bliver opdateret på udviklingen i Delegate.

Sundhed Sundhed

Sundhed

Fordi vi er så glade for vores medarbejdere, er det vigtigt for os at passe rigtig godt på dem. Men også at de passer på sig selv.

 

Vi tilbyder derfor gode muligheder og støtter op om, at de kan passe på deres sundhed og velbefindende. Vi har fx en løbeklub, træningsfaciliteter og massageordning.

Karrieremodel

 

 

Man vil som medarbejder hos Delegate følge en karrieremodel, der sikrer kontinuerlig efteruddannelse og personlig udvikling.

 

Alle medarbejderne arbejder i kundeteams, som sikrer et tæt sammenhold med kollegaer, hvor sparring og kompetencer er i fokus, samtidig med at viden om vores kunder holdes intakt.

 

 

  • Solution Provideren er ansvarlig for hele leverancen, refererer til kundens ledelse og har det strategiske overblik over hele projektet. Alle Solution Providere i Delegate er seniorkonsulenter med mange års erfaring med store projekter. Vores Solution Providere er ryggraden i vores teamstruktur.

  • Principal Consultant er en meget erfaren konsulent med 10+ års erfaring. Denne erfaring bruger han/hun til at kunne tale med både ”forretningen” og IT, og til at forstå og forklare den forretningsmæssige effekt og værdi som Delegate løsninger kan give. Principal Consultants har budgetmål og skaber gennem sin grundige og brede viden forretning til Delegate på tværs af Delegates leveranceområder.

  • Managers er ansvarlige for projekternes succes hos kunderne. De refererer til kundens projektledelse og har det daglige ansvar for det eller de projekter, der leveres hos en kunde. Alle Managers i Delegate har erfaring med salg, estimering og leverance af projekter. Managers har typisk ledelsesansvar for en eller flere Consultants/Associate Consultants på deres projekter.

  • En Senior Consultant har et grundigt overblik over sin valgte teknologi. De kan derfor sikkert estimere delprojekter og være ansvarlig for samarbejdet med kunden om disse. Delegates Senior Consultants har erfaring med at præsentere teamets løsninger direkte til kunden.

  • Vores Consultants har en grundig erfaring med mindst én af vores hovedplatforme. De har selvstændigt opgaveansvar og kan lige så vel som Solution Provideren eller Senior Consultants stå for at fremlægge og rådgive kunden. Det er faktisk en selvfølge i Delegate, at alle får selvstændigt ansvar. Vi synes ikke, det giver mening at ansætte dygtige folk, for så at holde dem i snor.

  • Bliver du ansat som studerende eller nyuddannet med op til 1-2 års erfaring, får du titel af Associate Consultant. Dit fokus vil være at styrke dit kendskab til vores teknologier, samtidig med at du vil indgå som et fuldgyldigt medlem af teamet. Dette betyder selvfølgelig ikke, at der ikke er tid og plads til at lære. Forskellen ligger i, at du altid vil få opgaver, som bidrager til den samlede løsning. Du vil i stigende grad få selvstændigt ansvar for opgaver. Når du er færdig med din uddannelse, kan du selvfølgelig fortsætte hos os på fuldtid.

Rekrutteringsproces

1. Ansøgning og CV

Når du sender os en ansøgning så husk, at vi gør meget ud af at finde de helt rigtige medarbejdere. Dette gælder jo selvfølgelig i høj grad din faglige kunnen, for vi går ikke på kompromis med vores tekniske niveau.

 

Vi går dog også op i, om du passer med vores værdier, både for din og vores skyld. Vi har meget nemmere ved at få en idé om, om du kunne være et match med os, hvis du hjælper os på vej og skriver en ansøgning, og et udførligt CV.

2. Vores vurdering

Hvis vi synes, din profil virker til at passe hos os, så vil du blive inviteret til en samtale, hvor der vil indgå en test af dine tekniske kompetencer. Der vil dog også indgå en mere kvalitativ vurdering af, om du matcher Delegates værdier. Sidst men ikke mindst vil vi vurdere hvilket team, du eventuelt kunne passe ind, i forhold til dine kompetencer

Send os en mail og vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om Delegate? Så send os en mail og vi vender hurtigt tilbage.

 

Delegate A/S

 

CVR-nr: 29772843

Telefon: +45 45 82 82 82

Mail: Info@delegate.dk

Virum

Hummeltoftevej 49

2830 Virum

Aarhus

Navitas Incuba

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C