LEDIGE STILLINGER

Er du interesseret i at få besked, når vi publicere nye stillinger?

Så tilmeld dig vores jobagent her

Om Delegate

REKRUTERINGSPROCESSEN

1. Ansøgning og CV

Når du sender os en ansøgning så husk, at vi gør meget ud af at finde de helt rigtige medarbejdere. Dette gælder jo selvfølgelig i høj grad din faglige kunnen, for vi går ikke på kompromis med vores tekniske niveau.

 

Vi går dog også op i, om du passer med vores værdier, både for din og vores skyld. Vi har meget nemmere ved at få en idé om, om du kunne være et match med os, hvis du hjælper os på vej og skriver en ansøgning, og et udførligt CV.

2. Vores vurdering

Hvis vi synes, din profil virker til at passe hos os, så vil du blive inviteret til en samtale, hvor der vil indgå en test af dine tekniske kompetencer. 

 

Der vil dog også indgå en mere kvalitativ vurdering af, om du matcher Delegates værdier.

 

Sidst men ikke mindst vil vi vurdere hvilket team, du eventuelt kunne passe ind, i forhold til dine kompetencer

Send os en mail og vi vender hurtigt tilbage.
”Vi bruger mange kræfter på at finde de rigtige medarbejdere. Så det giver kun mening at gøre alt for, at de møder glade på arbejde og kan yde deres bedste.”
- Delegates CEO, Peter Østergaard

KARRIEREMODEL

Man vil som medarbejder hos Delegate følge en karrieremodel, der sikrer kontinuerlig efteruddannelse og personlig udvikling.

 

Alle medarbejderne arbejder i kundeteams, som sikrer et tæt sammenhold med kollegaer, hvor sparring og kompetencer er i fokus, samtidig med at viden om vores kunder holdes intakt.

  • Solution Provideren er ansvarlig for hele leverancen, refererer til kundens ledelse og har det strategiske overblik over hele projektet. Alle Solution Providere i Delegate er seniorkonsulenter med mange års erfaring med store projekter. Vores Solution Providere er rygraden i vores teamstruktur.

  • Principal Consultant er en meget erfaren konsulent med 10+ års erfaring. Denne erfaring bruger han/hun til at kunne tale med både ”forretningen” og IT, og til at forstå og forklare den forretningsmæssige effekt og værdi, som Delegate løsninger kan give. Principal Consultants har budgetmål og skaber gennem deres grundige og brede viden forretning til Delegate på tværs af Delegates leveranceområder.

  • Managers er ansvarlige for projekternes succes hos kunderne. De refererer til kundens projektledelse og har det daglige ansvar for det eller de projekter, der leveres hos en kunde. Alle Managers i Delegate har erfaring med salg, estimering og leverance af projekter. Managers har typisk ledelsesansvar for en eller flere Consultants/Associate Consultants på deres projekter.

  • En Senior Consultant har et grundigt overblik over sin valgte teknologi. De kan derfor sikkert estimere delprojekter og være ansvarlig for samarbejdet med kunden om disse. Delegates Senior Consultants har erfaring med at præsentere teamets løsninger direkte til kunden.

  • Vores Consultants har en grundig erfaring med mindst én af vores hovedplatforme. De har selvstændigt opgaveansvar og kan lige så vel som Solution Provideren eller Senior Consultants stå for at fremlægge og rådgive kunden. Det er faktisk en selvfølge i Delegate, at alle får selvstændigt ansvar. Vi synes ikke, det giver mening at ansætte dygtige folk, for så at holde dem i snor.

  • Bliver du ansat som studerende eller nyuddannet med op til 1-2 års erfaring, får du titel af Associate Consultant. Dit fokus vil være at styrke dit kendskab til vores teknologier, samtidig med at du vil indgå som et fuldgyldigt medlem af teamet. Dette betyder selvfølgelig ikke, at der ikke er tid og plads til at lære. Forskellen ligger i, at du altid vil få opgaver, som bidrager til den samlede løsning. Du vil i stigende grad få selvstændigt ansvar for opgaver. Når du er færdig med din uddannelse, kan du selvfølgelig fortsætte hos os på fuldtid.

Karriere

Virum

Hummeltoftevej 49

2830 Virum

Aarhus

Navitas Incuba

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C

Aalborg

Novi

Alfred Nobels Vej 21

9220 Aalborg