Power Apps procesoptimering hackaton hos Aalborg Forsyning

Målet var at skabe en app, der sørgede for procesoptimering ifm. håndtering af expences – det lykkedes.
Aalborg Forsyning

Ny app til håndtering af expences og procesoptimering klar på én dag

Aalborg Forsyning havde brug for procesoptimering, især med de processer, der er forbundet med expense-håndtering i organisationen. De har et antal kreditkort og et antal brugere til hver af kortene – samtidig er der et antal administratorer til hvert kort, som håndterer afregning og afstemning på kortene. Dette betyder, at de bruger en del tid på at  indsamle bilag, og håndtere og fordele udgifterne.

Tidligere blev den proces håndteret via flere excel-ark og mails med billeder af bilag, som blev sendt frem og tilbage. Processen var tung, fuld af manuel opfølgning og risiko for fejl.

Som et forsøg etablerede Delegate og Aalborg Forsyning derfor et en-dages hackaton, hvor målet var at komme så langt som muligt med en løsning baseret på Power Apps.

På Hackatonet fik vi i fællesskab etableret en datamodel i CDS (Microsoft Dataverse), en Model-Driven app til administration af expenses og en Canvas-app som kortbrugerne kunne bruge på deres telefoner.

Arbejdsgangen er nu væsentligt forbedret – brugerne tager blot et billede af deres kvitteringer og noterer relevante informationer om udlægget. Administratorerne kan med det samme se udlægget og afstemme og fordele udgifterne.

Efter Hackatonet manglede vi kun finpudsning og derefter præsentation for brugerne, hvorefter første version af løsningen var klar til brug.

Vil du læse mere om vores løsninger ift. Proces Optimering eller Power Apps?

“Du kan hurtigt komme i gang med at udvikle dine egne apps med Power Apps Giv mig et kald på 27 51 95 54, hvis vi sammen skal se på, hvordan du kommer i mål med din første app.”
– Jacob Stenderup, Director hos Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.