Azure event

(3 dage) - 28. september, 5. og 12. oktober 2022

Er du interesseret i, at lære mere om Azure og få praktisk erfaring, kan du melde dig til vores arrangementer d. 28. september, d. 5. og 12. oktober hvor vi afholder arrangementer med undervisning og praktiske opgaver. Her vil du møde Christoffer Broberg og Ramtin Asef-Nakhai, som vil undervise og stå til rådighed under eventet. Du kan også få en snak med Julie og Sofie om fremtidsmulighederne i Delegate.

I samarbejde med IDA IT tilbyder Delegate en arrangementrække der giver intro til Azure, og hvilke muligheder vi har i Azure. Der vil være fokus på overblik og brugbarheden, så du kan udnytte den nye viden i projekter eller lignende i dagligdagen. Arrangementet er skræddersyet til studerende eller udviklere der ikke har erfaring med Azure. Men det forventes at deltagerne har skrevet kode før, ved hvad et Web API er, og har Visual Studio.

Indhold

Hvad er Azure egentlig, og hvad bruger vi det til? De fleste har hørt ordet før, men hvad er det egentlig at Azure og Cloud kan?

Vi tilbyder tre aftener med undervisning, opgaver og pizza, der giver en intro til de grundlæggende Azure services. Du vil blive klædt på til at kunne oprette og publicere webapps, serverless functions mm. gennem Azure portalen.

Services og teknologier vi gennemgår, er blandt andet:

 • Azure App Service
 • Azure Function
 • Azure Storage Account
 • CosmosDB
 • Azure Web App
 • Azure Event Hub

Program

 • Dag 1 (28. september)
  Vi introducerer projektet der arbejdes med de næste 3 uger, og lærer at sætte projektet op på Github, lave en CI/CD pipeline med Github Actions og opsætning af Azure Functions.
 • Dag 2 (5. oktober)
  Vi sætter et Web API op baseret på et OpenAPI spec, med database, sikkerhed og alt opsætning det kræver.
 • Dag 3 (12. oktober)
  Vi færdiggør projektet ved at binde Web API og function sammen med en Eventhub, og kommer igennem hvilke problematikker man skal passe på i en eventdrevet verden.

NB: Bemærk at du ved at tilmelde dig dette event tilmelder dig alle 3 aftener, og at lokationen er Hummeltoftevej 49, 2830 Virum, tæt ved Sorgenfri Station.

Hør fra en Delegater

Eller læs mere om at være ung i delegate

Book et møde

Er du interesseret i Delegate? Book et uformelt og fortroligt kaffemøde på Teams med vores Recruitment Advisors Michael, Sofie eller Julie. Vi er klar til at se på dine muligheder i Delegate, og det hele bliver naturligvis mellem os. Du kan booke et møde her.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.