Azure

Kom sikkert i skyen med Microsoft Azure

Din cloud-løsning skal være sikker og pålidelig – det er Azure, og vi løfter dig derop.

Azure DevOps Community

Azure DevOps Community – Join Us Now!

Delegate is hosting the Azure DevOps Community. Here you can share your knowledge and experiences on Azure DevOps, solve issues and spar with others. Our participants come from a wide range of industries and bring different perspectives to the discussions.

As a part of our Azure DevOps Community, we host Community Days where you can get inspiration, insights and news on Azure DevOps. The next Community Day will take place on 30 November 2023.

Would you like to become part of this enriching community, or do you have any questions?
Send an email to marketing@delegate.dk

Din moderne cloud-platform

Azure er Microsofts moderne cloud platform. Det er en Microsoft service, der arbejder sammen med de Microsoft services, du sikkert allerede kender i SharePoint, Dynamics 365 og Office 365. Kort fortalt er Azure en samling af cloud-tjenester og -services, som kan hjælpe din virksomhed med at klare alle de forretningsmæssige udfordringer, som I dagligt støder på. Platformen kan anvendes til alt fra infrastruktur, identitetsmanagement og til udvikling og drift af skalerbare applikationer.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af cloud eller hvilken udbyder du skal vælge, er Azure et godt bud. Azure er nemlig den eneste konsistente hybride cloud, og har gnidningsfri integration til din nuværende infrastruktur. Grundet de mange udviklere på opgaven giver tjenesten dig en mere omfattende dækning end nogle af sine konkurrenter.

Med Azure kan du opbygge, administrere og udrulle apps på baggrund af et massivt og globalt netværk – alt sammen ved hjælp af dine yndlingsværktøjer og frameworks.

“Hos Delegate hjælper vi dig godt fra start med Azure, det gælder også integration af Azure i din virksomhed. Kontakt os gerne og kom godt i gang – og i mål – med Azure.”
 
– Jørn Floor Andersen, Azure Development Lead hos Delegate

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Vi designer og implementerer din cloud-løsning

Hos Delegate er vi eksperter i at anvende Azure til applikationsudvikling af mobile og webbaserede løsninger. Det indgående kendskab til Azure, kombineret med vores erfaring med Microsofts øvrige produkter, gør os i stand til at designe og implementere kvalitetsløsninger, hvor der opnås synergi mellem eksisterende systemer og Azure.

Vi tilbyder Azure rådgivning og et fast workshop-forløb, hvis eneste formål er at sikre, at din virksomhed får succes med Microsoft Azure. Workshop-forløbet kommer rundt om alle de overvejelser, I skal gøre jer forud for springet op i skyen, og udmunder i en klar rapport med anbefalinger for fremtidigt brug af Azure.

Mere end 3500 specialister i sikkerhed passer på dine data

Microsoft Azure består af en række forskellige on-demand tjenester, som alle har Microsofts datacenter som vært. Det er din garanti for, at du kan skalere din løsning efter dine behov – uden at skulle foretage investeringer i hardware eller bemanding. Det eneste, du behøver, er mere eller mindre adgang til internettet.

Derfor er du garanteret, at sikkerheden er i top. Microsoft har mere en 3500 sikkerhedsspecialister tilknyttet, hvis eneste opgave er at overvåge og teste Azure. Det betyder, at du sikkert kan opbevare din og dine kunders data i Microsofts sky.

Microsoft Azure opfylder alle internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. Det er din sikkerhed og garanti for, at Azure overholder strenge sikkerhedskontroller og internationale forpligtelser. Med Azure går Microsoft langt for at sikre din virksomheds sikkerhed, og derfor har tjenesten også en indbygget sikkerhedskontrol, der gør det nemt at identificere og reagere på eventuelle trusler og sikkerhedsgab. Så er der noget, der ikke er, som det skal være, kan du reagere hurtigt.

Har du spørgsmål vedrørende sikkerheden med Azure, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står gerne til rådighed.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish