Pressemeddelelse

Broad Horizon køber Delegate

15. september 2020

Efter en succesfuld fælles ejerperiode for ledelsen, medarbejderne og Blue Equity, er Delegate netop blevet købt af hollandske Broad Horizon og skal være hollændernes brohoved ind i Norden. Delegate har gennem de seneste år vist en stærk evne til at rekruttere, udvikle og fastholde sine medarbejdere i et meget konkurrencepræget marked. Og det er netop blandt andet det stærke medarbejderfokus, som Broad Horizon køber ind i.

“Der er et rigtig godt match mellem Broad Horizon og Delegate, særligt med udgangspunkt i dyb faglig viden, stor medarbejder- og kundetilfredshed og højt ambitionsniveau. Den samlede konstellation har et meget interessant potentiale til videre vækst,” siger Pieter Knook, bestyrelsesformand, Broad Horizon.

“Det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med Delegate’s dygtige ledelse og enormt kompetente medarbejdere. Med den beundringsværdige udvikling i Delegate i vores fælles ejerperiode er det en virksomhed i topform, der bliver del af Broad Horizon-familien,” siger Thomas Bonde, partner, Blue Equity.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Broad Horizon, Rudolf Meijer, tlf. +31 6 270 479 44. Se også www.broadhorizon.com

Delegate, adm. direktør og medejer Jakob Schou, tlf. + 45 2333 7500. Se også www.delegate.dk

“Broad Horizon får med Delegate en velpositioneret og velstruktureret virksomhed med stærk ledelse og betydelige yderligere vækstmuligheder. Det er en fornøjelse at kunne give stafetten videre fra en virksomhed i så god form, som Delegate,” udtaler Klaus Holse, der nu er afgående bestyrelsesformand for Delegate.

København d. 15. september 2020: ”Samarbejdet med Blue Equity har været strålende, og vi er overbeviste om samarbejdet med Broad Horizon også bliver virkelig godt. Broad Horizon er som Delegate præget af et entreprenant og meget ambitiøst mindset, hvilket gør at de to virksomheder supplerer hinanden særdeles godt. Det giver et stærkt grundlag til fortsættelse af Delegates meget positive udvikling med udgangspunkt i vores fantastiske medarbejdere og vores værdiskabende løsninger,” siger Jakob Schou, adm. direktør i Delegate.

Virksomheden blev stiftet i 2006 og har 125 medarbejdere i dag, der rådgiver danske virksomheder og organisationer om digital transformation samt leverer forretningskritiske IT-løsninger baseret på Microsofts platform. Blandt kunderne finder man adskillige af Danmarks større virksomheder inden for en række forskellige brancher samt flere offentlige institutioner.

Delegate har i dag kontorer i København, Aarhus og Aalborg, men har trods tre forskellige lokationer alligevel formået at fastholde en helt særlig medarbejderkultur, der ifølge Jakob Schou bygger på nærvær, et højt ambitionsniveau og en anerkendende tilgang over for hinanden. Det har sammen med medarbejdernes høje faglige niveau gjort, at Delegate de seneste mange år ligget i toppen af Great Place to Work – den førende, globale aktør, hvad angår udvikling og anerkendelse af arbejdspladser med kulturer kendetegnet ved en høj grad af tillid.

”Vi har i et stykke tid haft Norden og særligt Danmark på listen over geografier, hvor vi meget gerne vil etablere os. Delegate er klart den mest kompetente og mest veldrevne virksomhed, som vi har set på i Norden. De har desuden bevist, at de formår at åbne døren til en lang række af de største og mest eftertragtede danske virksomheder og de bør dermed kunne gøre det samme i resten af Norden,” siger Rudolf Meijer, grundlægger af Broad Horizon.

Om Broad Horizon

Broad Horizon blev grundlagt i 2010 i Holland som en web hosting leverandør og serviceudbyder. Over tid har virksomheden udviklet sig til også at levere services omkring den Moderne Arbejdsplads, Microsoft Dynamics, samt dataanalyse for derved at etablere sig som en total digital transformationspartner.

Broad Horizon har hovedkontor i Amsterdam og dækker over tre forskellige brands: True, Broad Horizon Solutions og Cmotions. True leverer forskellige former for hostede løsninger i skyen for både private og offentlige virksomheder. Broad Horizon Solutions er en dedikeret Microsoft partner, der hjælper med Microsofts løsning i skyen (Azure), forretningsapplikationer som Office 365 og Dynamics 365 samt værktøjer til dataanalyse og automatisering (Power BI). Og endelig står Cmotions for at levere ydelser inden for dataanalyse og data science.

Se venligst mere på www.broadhorizon.nl

Om Delegate

Delegate blev stiftet i 2006 og tæller i dag 125 medarbejdere, der rådgiver danske virksomheder og organisationer om digital transformation samt leverer forretningskritiske IT-løsninger baseret på Microsofts platform. Blandt kunderne finder man adskillige af Danmarks større virksomheder inden for en række forskellige brancher samt flere offentlige institutioner. Delegate er som det eneste rene danske konsulenthus medlem af Microsoft Inner Circle. Dermed hører virksomheden til blandt den øverste 1% af Microsofts globale netværk af Partnere. Delegate har konsekvent ligget i Top 3 de seneste syv år i Great Place To Work-konkurrencen og har dermed længe været anerkendt som en af Danmarks absolut bedste IT-arbejdspladser.

Se venligst mere på www.delegate.dk

Om Blue Equity

Blue Equity investerer i mindre danske virksomheder med stort potentiale og internationale perspektiver. Fokus er på virksomheder med omsætning på 25-250 mkr. med stærke markedspositioner og særlige kompetencer. Blue Equity kan både være minoritets- og majoritetsaktionær.

Blue Equity bidrager med kompetencer, kapital og netværk med sigte på at skabe gode rammer om dygtige ledelser, der kan og vil, til videreudvikling af virksomheder og realisering af værdiskabelse ved at gøre gode virksomheder bedre over ejerperioden.

Blue Equity er stiftet i 2013 og er medejer i 14 virksomheder. Investorkredsen inkluderer bl.a. PFA, Bitten & Mads Clausens Fond (Danfoss), Norlys, Lind Invest, Færchfonden, Linak Holding og ledelsen.

Se venligst mere på www.blue.dk

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.