Redesigner softwarebase mod Azure
Azure har gjort det muligt for Brüel & Kjær at udforske nye og lovende forretningsområder uden investering i hverken hardware eller licenser.
Brüel & Kjær

Azure skaber nye forretnings-muligheder

Brüel & Kjær er en af verdens førende virksomheder inden for måling og analyse af lyd og vibrationer. De bruger deres kernekompetencer til at hjælpe både private og offentlige virksomheder med deres lyd- og vibrationsudfordringer.

Microsoft Azure har gjort det muligt for Brüel & Kjær Sound & Vibration, at udforske nye og lovende forretningsområder uden investering i hverken hardware eller licenser.

På grund af kompleksiteten i opbygningen af vores tidligere løsninger, var det nødvendigt at indgå længerevarende aftaler over flere år. Det var ganske enkelt ikke realistisk at etablere den nødvendige infrastruktur til kortere tidsperioder. En meget mere simplificeret og mindre tidskrævende løsning var selvsagt til gavn for hele forretningsområdet,” siger ingeniør hos Brüel & Kjær, Niels Bruun Svendsen.

Meget større fleksibilitet

Brüel & Kjær valgte derfor at redesigne hele deres softwarebase mod Azure og kombinere det med en meget mere simpel opsætning af hardware – som inkluderede 3G tilslutning og derved omgik behovet for netværk. Brüel & Kjær lancerede løsningen som et helt nyt webbaseret produktudbud under navnet Noise Sentinel.

“Microsoft Azure virkede som den ideelle mulighed, da det tilbød full Platform as a Service (PaaS)-options, minimal administration og fuld skalerbarhed. Endvidere integreres det rigtig godt med Visual Studio .NET og hele Microsofts økosystem,” udtalte Christian Bækdorf, Software Arkitekt hos Brüel & Kjær.

En hel ny kategori af kunder

Med Noise Sentinel løsningen har Brüel og Kjær mulighed for at tilbyde en komplet lyd-, vibration- og luftkvalitets monitoreringsløsning, hvilket er økonomisk realistisk ned til en periode på kun fire uger. Noise Sentinel er utrolig let at implementere, siger Niels Bruun Svendsen, du behøver, dybest set, bare en acceptabel 3G forbindelse i nærheden. Fordi hele back-end delen kører på Azure, er der aboslut ingen grund til, at kunden skal opbygge og integrere nogen form for hardware. Det er meget smertefrit og nemt at håndterer, siger Niels Bruun Svendsen.

Løsningen har derfor tiltrukket en helt ny kategori af kunder, der er på udkig efter ikke-permanente monitoreringsløsninger, noget som virksomheden ikke helt havde mulighed for at tilbyde tidligere.  For eksempel er uafhængige miljøkonsulenter meget interesserede i Noise Sentinel, da det giver dem mulighed for at imødekomme og hjælpe kunder med kortsigtede behov.

”Jeg tror det er fair at konkludere, at Microsoft Azure og Cloud databehandling som koncept, har gjort det muligt for os at skabe et helt nyt forretningsområde. Ganske enkelt ved at have muligheden for at tilbyde vores kunder en problemfri, fleksibel og omkostningseffektiv løsning,” siger Niels Bruun Svendsen.

Ønsker du at læse mere om Azure?

“Vil du vide mere om, hvordan I får en gennemtænkt og fleksibel Azure-løsning? Ring til mig på telefon 53 53 69 59, så starter vi med en snak om din virksomheds behov.”
– Morten Fritsch, Director hos Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.