Business Applications

Byg et solidt fundament med Business Applications

Èt samlet system til salg, projekter, marketing, service og rapportering.

Bring dine forretningskritiske systemer til nye højder

Med Business Applications får du adgang til Microsofts ambitiøse cloud-platform, der samler al jeres data og forretningskritiske løsninger i skyen. På den måde kan du nemt udnytte de nyeste og bedste digitale muligheder og løsninger, der i sidste ende kan effektivisere hele din virksomheds værdikæde.

Med mulighed for hele tiden at kunne tilpasse og justere Business Applications via apps og extensions, har du mulighed for løbende at optimere jeres arbejde. Samtidig er der minimal risiko for at miste data og tilretninger i forbindelse med en opdatering. Og opdateringen er nemlig en helt ukompliceret affære, der nemt kan klares uden at jeres system påvirkes.

“Business Applications giver dig mulighed for at udnytte hele din organisations potentiale ved hjælp af en fælles datamodel, der forbinder kunder, produkter, personer, driftsaktiviteter og meget mere.”
 
– Andreas Buus Iversen, Solution Provider hos Delegate

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 51 95 54, eller bliv kontaktet af os.”

Jacob Stenderup, Director

Vælg nemt funktioner til og fra efter behov

En af årsagerne til, at Dynamics 365 er en fordelagtig løsning er, at det er nemt at tilpasse til jeres behov – også selvom de måske ændrer sig over tid.

Førhen har det været nødvendigt med unikke tilretninger, som både er dyre og besværlige at vedligeholde. Microsoft Dynamics 365 er bygget op med apps og extensions, så du kan skabe lige det Dynamics-miljø I har behov for. Helt konkret betyder det, at nye løsninger kan kobles til og fra efter behov, som du allerede kender det fra apps på telefon og tablet.

Disse løsninger kan du blandt andet få med Microsoft Dynamics 365: Dynamics 365 CRM, Dynamics 365 for Field Service, Microsoft Relationship Sales, Microsoft Marketing Automation, Customer Insights og Customer Portal.

Fra behovsanalyse til succesfuld implementering

Hos Delegate er vi eksperter i ovenstående læsninger og har gennem vores mangeårige erfaring udviklet et metodeværk til implementering, som skal sikre bedre afdækning af de reelle forretningsbehov. Modellen hjælper os og vores kunder med at klarlægge forretningskrav, modenheden og de trin, organisationen og løsningen skal igennem, for at nå de mål og den værdi, der forventes af Dynamics 365.

Vores metodeværk sikrer vores kunder en succesfuld implementering, hvad enten det er online, on-premise eller en migrering til online. Med mere end 30 konsulenter på området kan vi sikre en stabil og sikker leverance.

Delegate har også stor erfaring med at binde Dynamics 365 sammen med andre applikationer som Office 365, Kunstig Intelligens, PowerBI, PowerApps, ERP-systemer og meget mere. Så står du med en kompleks forretningsudfordring, og ønsker du sparring på, hvorledes du bedst når i mål, er Delegate et sikkert valg.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish