CRM

CRM er mere end blot et system – Få et 100% tilpasset CRM

CRM er det forretningsgrundlag, der sikrer din virksomheds relationer.

Styrk relationen til dine kunder med CRM

CRM eller Customer Relationship Management er en forretningsstrategi, hvor du med udgangspunkt i din virksomheds kunder kan forbedre omsætningen, reducere omkostningerne og skabe en tættere relation til kunden.
 

Med et CRM kan du skræddersy automatiserede kunderejser baseret på den enkelte kundes handlinger og præferencer. Herefter får salgsafdelingen notifikationer, når de aktivt skal kontakte en kunde, og service og helpdesk kan hjælpe kunden første gang de er i kontakt, fordi de har det fulde indblik i kundens historik og køb.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Få al data og viden om jeres kunder ét sted

Et CRM-system kan kort fortalt samle al data og viden om din virksomheds kunder ét sted. Det kan lette og systematisere arbejdet i marketing, salg og service med automatiserede processer.

Opgavestyring, pipeline management og kunderejser er bare nogle af de processer, du kan automatisere med et CRM-system, der samtidig kan hjælpe jer med overblik over møder, tilbud, oversigter, ordrer, personlige relationer og kundehistorik.

Det er blot et lille udvalg af de mange funktioner, processer og opgaver, der kan udføres mere effektivt med et CRM-system, der desuden præsenterer lige den data, du har brug for på en nem og overskuelig måde. De bedste CRM-systemer kan nemlig tilpasses ud på brugerniveau, så du får vist det, der er relevant for lige præcis dig.

Byg bro mellem LinkedIn og dit CRM i Dynamics 365

Med Microsoft-værktøjet Relationship Sales forener du Linkedin med dit CRM i Dynamics 365 og giver dine sælgere et stærkt salgsværktøj.

Med Relationship Sales kan du målrettet identificere beslutningstagerne hos potentielle kunder. Herefter serverer Relationship Sales  den viden, du kan finde på dine kontakter i LinkedIn direkte i Dynamics 365, og gør dit opsøgende arbejde mere enkelt.

Med Relationship Sales kan du flytte dine “connections” til relationer og engagere potentielle købere med målrettet indhold.

Start dit næste projekt med os
da_DKDanish