Field Sales

Salgsoptimering og effektivisering af dine kørende sælgere

Planlægning og ensretning er afgørende, når du skal optimere din kørende salgsstyrke – derfor skal du digitalisere Field Sales.

Få overblik og kontrol i en travl hverdag

For at få succes med en kørende salgsstyrke kræver det først og fremmest, at du har dine sælgere på vejen i stedet for at have dem siddende hjemme bag skrivebordet. Det lyder banalt og indlysende – men ikke desto mindre er det i mange kørende salgsafdelinger en reel udfordring at minimere sælgernes tid bag skrivebordet og på vejen og optimere deres tid ude hos kunderne.
 

Det kræver planlægning og overblik at undgå, at sælgerne spilder tid bag skrivebordet og på landevejen. Og det kræver ensretning og kontrol at sikre, at de bruger deres tid hos kunderne effektivt og på de rigtige opgaver. Det er her Field Sales kommer ind i billedet.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 51 95 54, eller bliv kontaktet af os.”

Jacob Stenderup, Director

Field Sales optimerer på flere parametre

Du kan optimere hverdagen for din salgsstyrke på mange punkter med vores Field Sales-løsning. Med Field Sales kan du for eksempel:

  • Få et samlet overblik over kunder, besøgsrapporter og historik, og et effektivt arbejdsredskab til planlægning, styring, kontrol og rapportering.
  • Spare tid på administrative opgaver – tid, som i stedet kan bruges hos kunderne. Og alle opgaver følges til dørs med det samme, hurtigt og effektivt.
  • Få et overblik over sortimentet i hver enkelt butik og planlægge sælgernes besøg i butikkerne med faste intervaller, så I selv kan trimme salgsområderne.
Start dit næste projekt med os
da_DKDanish