Marketing Automation

Gør kunderejsen personlig med Marketing Automation

Med Marketing Automation varmer du dine leads op step-by-step, indtil de er klar til at blive leveret videre til salgsafdelingen.

Automatiske kommunikations-flows gør en forskel

Med Marketing Automation-systemet, Dynamics 365 Marketing fra Microsoft, styrker og effektiviserer du kommunikationen mod dine kunder, sikrer et stabilt flow af information til nye leads og giver dig indsigt i, hvad der interesserer både kunder og leads. Det hele sker selvfølgelig automatisk, når jeres system og kampagner er sat op.
 

Al data fra Marketing Automation-systemet er til rådighed for dig og dine medarbejdere. I får overblik over en kundes besøg på landing-sider, åbnede e-mails og downloadede guides, e-bøger, templates med mere.

Det giver værdi for dine medarbejdere i marketing, der kan bygge kunderejser, der automatisk sender kunden de rette informationer på basis af kundens handlinger. Det er arbejde, der skal gøres én gang, hvorefter tiden kan bruges på kampagner og udvikling af nye tiltag.

For kunden er værdien lige så stor. Kunden modtager indhold, der matcher deres interesser og behov – det føles personligt, hvilket er en forudsætning for at etablere den gode kunderelation.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 51 95 54, eller bliv kontaktet af os.”

Jacob Stenderup, Director

Bind salg og marketing tættere sammen

Marketing vil ofte være kundens første kontaktpunkt. Når først marketing har samlet kundens e-mailadresse, kan du tracke kundens videre rejse på jeres platforme. Det giver et unikt indblik i kundens præferencer, der blandt andet kan bruges til at målrette budskabet til den enkelte kunde eller lead.

Med Microsoft Dynamics 365 Marketing koblet sammen med jeres CRM, sikrer du, at de leads, der kommer ind i marketing automation-systemet, ryger direkte videre til salg, når det er defineret til at være så langt i modningsfasen, at et salg er inden for rækkevidde.

Start dit næste projekt med os
da_DKDanish