WELLTEC: Fra on-premise til cloud - Welltecs rejse i skyen med Dynamics 365 Sales

Welltec er en international udbyder af teknologi til olie- og gasindustrien.

Delegate har hjulpet Welltec på deres digitaliseringsrejse, hvor en migrering af et af deres kernesystemer, CRM, er et stort skridt på vejen mod et skalerbart it-landskab for at understøtte fremtidig vækst og kompleksitet. 

Welltecs salgsafdeling opererer på tværs af kontinenter og deres CRM-system er derfor en central del af deres kundevendte forretningsstrategi. Med vækst følger også større krav til de centrale systemer og en opdatering af CRM-systemet med henblik på bedre performance, skalérbarhed og sikkerhed, er derfor et nødvendigt næste skridt på Welltecs cloud-rejse. 

På et halvt år går Welltec fra en lokalforankret løsning til en optimeret cloud-løsning for +140 brugere. 

Migreringen fra CRM til Dynamics 365 med Delegate som migreringspartner er fra begyndelsen et samarbejde med Microsoft FastTrack; et erfarent supportteam der varetager Microsofts migreringsværktøj. FastTrack har været en nøglespiller i at sikre den velafprøvede fremgangsmetode med testmigreringer, der leder op til den egentlige migrering. 

Delegates rolle som migreringspartner har været at sikre forståelsen for forretningen og systemet for dermed at kunne højne migreringens succes. 

”Samarbejdet med Delegate har fungeret som en udvidelse af vores eget team. Delegate har hurtigt sat sig i vores sted, udfordret og støttet os – og ikke mindst hjulpet os med at skabe fremdrift.” 

– Niels Valentin, IT Director hos Welltec 

Migreringen til Microsoft Dynamics 365 Sales har banet vejen for at kunne understøtte forretningen med endnu flere digitale værktøjer. Welltec og Delegates samarbejde fortsætter på Dynamics-rejsen ved at identificere, hvordan Dynamics 365 kan skabe yderligere værdi for Welltec i fremtiden. 

”Delegate har sørget for en professionel og personlig leverance, hvor vi på kort tid sammen har skabt rammerne for at kunne spille hinanden gode – og vi er meget glade for at kunne fortsætte dette samarbejde og sikre fremtidige, optimale it-løsninger for os.” 

– Nataliya Fatkulina, Global Sales Support Manager hos Welltec 

Hvordan hjælper Delegate som migreringspartner? 

Indledningsvist laver vi et Scoping and Planning forløb som skitserer, hvad selve migreringen kræver af begge parter. 

Hernæst begynder selve migreringsforløbet, hvor vi sammen med forretningen laver testmigreringer og optimerer systemprocesserne. 

Migreringsforløbet afsluttes med selve migreringen, hvorefter der følger en periode med support eller eventuelle opgaver der sikrer en videreudvikling af systemet. 

”Delegate har sørget for en professionel og personlig leverance, hvor vi på kort tid sammen har skabt rammerne for at kunne spille hinanden gode – og vi er meget glade for at kunne fortsætte dette samarbejde og sikre fremtidige, optimale it-løsninger for os.”

– Nataliya Fatkulina, Global Sales Support Manager hos Welltec

Vil du kontaktes?
Udfyld formularen

Vi vil hellere end gerne hjælpe jeres organisation. Udfyld formularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Sten Grønning, Business Development Manager

sgn@delegate.dk
+45 27 64 68 44

Seneste cases

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish