Cloud løsninger der støtter op om jeres strategiske mål

Strategien i din virksomhed er altafgørende for, hvordan du skal gribe et cloud-projekt an – derfor starter vi altid der.
Cloud-rådgivning

Dit Azure cloud-projekt skal baseres på best practise

Den organisatoriske forankring af et Azure cloud-projekt har stor betydning for målsætning og hvordan projektet sættes i gang. Vi deler gerne ud af ”best practise” erfaringer fra forskellige kundesituationer og rådgiver dig om, hvordan din virksomhed bedst eksekverer på en vision eller projekt og samtidig understøtter en strategisk målsætning og forankring i organisationen.

Hos Delegate er vi specialister indenfor business case & analyse, design og implementering af cloud-løsninger baseret på Azure og derfor kan vi bygge  robuste og skalerbare løsninger fra start til slut på platformen.

Ofte starter processen med basal governance og klargøring af miljøer så du får et fundament, som de fremtidige løsninger skal bygges på. Det skaber en ensartet og strømlinet proces for projekterne og sikkerheden sikres fra starten.

“Kom godt fra start med dit cloud-projekt på Microsoft Azure. Ring til mig på telefon 53 53 69 59 så laver vi sammen en plan for, hvordan du kan imødekomme din virksomheds strategi med cloud.”
– Morten Fritsch, Director hos Delegate

Cloud er et skridt på vejen mod digitalisering og transformation

Fællesnævner for vores Azure cloud kunder er, at de har et strategisk fokus på digitalisering og transformation mod en ”data drevet” forretning. Cloud-projekter er her en katalysator for hurtigere at opnå strategiske mål eller som løftestang til at skabe transformation og forankring.

Kunsten ligger ikke i at finde de hurtige gevinster, da der ofte er mange gode argumenter for at sætte gang i det enkelte cloud-projekt. Det svære er at finde det rigtige tempo og en fremgangsmåde, som skaber blivende værdi og reel organisatorisk udvikling, så de enkelte cloud-projekter støtter op om vision og strategi.

Hos Delegate kan du få cloud-rådgivning på forskellige niveauer. Vores rådgivning er altid med en pragmatisk tilgang, hvor vi gør det håndgribeligt og konkret med:

  • Customer Journey
  • Data drevet forretningspotentiale
  • Value stream og Business Value mapping
  • Procesoptimering og digitalisering
  • Organisatoriske evner og strategisk forankring (Capability model)
  • Business case
  • Strategi og porteføljestyring
  • RoadMap for Digitalisering og Applikationer
  • Governance og ”værktøjskasse” til digitalisering

Agile processer får dig frem til det rigtige resultat

Vi udvikler nye applikationer med fokus på effektivt og hurtigt at skabe en ”minimums” løsning, også kaldet MVP. Det skyldes at applikationen og kravene ofte udvikler sig under processen – alle bliver klogere.  Det er den agile proces er med til at understøtte og derfor har vi check-in hver 14. dag, hvor vi afstemmer retning og resultat med dig.

Det er ikke nødvendigvis nemt at skabe robuste løsninger, der udnytter Azure optimalt. Platformen er stor og tilbyder mange alternativer som kan løse det samme problem. Derfor står vi klar til at hjælpe dig godt i mål med dit cloud-projekt på Azure.