Data & AI

Styrk din forretning med en datadrevet løsning

I takt med øget digitalisering, stiger mængden af data med enorm hast. Det skaber nye muligheder for din forretning, men kun hvis du ved, hvordan du udnytter dem.

Kommende AI webinar d. 11. oktober: Chat med dine data

Kom i gang med dit næste AI projekt

Ønsker du sparring og inspiration, eller overvejer du at booke en workshop? Tag direkte fat i vores Chief AI Officer, Erik David Johnson på +45 26 37 52 58, edj@delegate.dk eller lad os kontakte dig.

Udnyt din data og kom i mål med nye forretningsmuligheder

Kombinationen af teknologi og eksplosivt stigende mængder af data, hvor objekter kommunikerer med hinanden, udveksler og opsamler data 24/7, gør, at anvendelsesmulighederne af data er nærmest uendelige.

Virksomheder der agerer på de datadrevne muligheder og kombinerer den traditionelle ledelsesrapportering fra for eksempel produktionssystemer, lagersystemer og økonomisystemer, med sensordata eller andre eksterne kilder oplever at styrke deres kerneaktiviteter. Samtidigt og vigtigst, vil de opnå helt nye forretningsmuligheder, ved at kunne gennemskue hvilken data som skal indsamles, og hvordan der skal arbejdes med netop den data for at kunne optimere sin forretning og derved se nye forretningsmuligheder.

 

Når vi i Delegate arbejder med at gøre vore kunder datadrevne, er det naturligt for os, at vi sikrer en
vidensoverførsel, der medfører, at du som kunde opnår mulighed for selv at
kunne drive løsningerne efterfølgende.
 
– Thomas Quistgaard, Founder hos Delegate

Vi kan hjælpe dig på hele din datarejse - få inspiration her:

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Hvor langt er du på din datarejse?

På rejsen mod at blive en datadrevet virksomhed, orienterer man sig ofte mod en data readiness-model i flere stadier. Den kunne for eksempel have følgende tre stadier:

 1. Digitalisering: Dine forretningsdata er digitaliserede og tilgængelige

2. Platform: Du udnytter og tager beslutninger ud fra aggregeret, centraliseret data

3. Intelligens: AI lærer af dine data og giver dig helt nye indsigter, du kan handle direkte på

I Delegate tænker vi alle niveauer ind i din løsning – uanset dit udgangspunkt. Dermed sikrer vi, at det datagrundlag du etablerer, i fremtiden kan udnyttes som træningsdata af intelligente løsninger, der understøtter dine mere langsigtede forretningsmål.

Få AI-indsigter du kan handle på

Mens traditionelle datavarehuse og rapporter giver dig et godt overblik over data på et strategisk niveau, er AI-indsigter kendetegnet ved at inspirere til direkte handling – de er operationaliserbare. Anvendelsen af AI indeholder et stort potentiale for din virksomhed og indgår naturligt i det samlede arbejde med jeres data. AI skal tænkes som et værktøj, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål. Det betyder, at vi i tæt samarbejde først etablerer, hvilke datadrevne innovationsmål, der styrker din forretning og derefter vurderer, om det data, du indtil nu har opsamlet, kan anvendes af AI-modeller til at nå disse mål. Hvis dine data ikke er klar til at indgå direkte i AI-modellerne, kan vi sammen tilrettelægge en dataindsamlingsstrategi, der sikrer, at du efter en kort periode har opsamlet det data, der kræves, og i det rigtige format, for at AI-modeller alligevel kan anvendes til at give dig de ønskede indsigter.

Bliv datadrevet i samarbejde med Delegate og Broad Horizon

Som en del af Broad Horizon-gruppen kan vi i Delegate trække på hele 145 Data & AI-specialister, hvoraf de 50 arbejder i Delegate. Dermed kan vi altid sikre dig den bedste løsning uanset dit behov.

I Delegate har vi fokus på vigtigheden af den organisatoriske og etiske side, når vi udvikler data & AI-løsninger til vores kunder. Fokus på dataetik hænger sammen med Delegates grundlæggende værdier, og vi har et stort engagement inden for dataetik på nationalt og EU-plan. Ud over at være officiel stakeholder på EUs European AI Alliance assessment list for etisk AI, konsulterer vores AI-eksperter løbende den danske regering om dataetiske retningslinjer – for eksempel som medlem af regeringens dataetiske ekspertgruppe, samt som leverandør af den dataetiske værktøjskasse, som skal sikre, at AI-udviklere får hjælp og inspiration til at udvikle etiske AI-løsninger.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish