AI Workshop

Kom hurtigt fra idé til et PoC oplæg

Forretningsværdien af AI i en given organisation tager tid at udlede, da mulighederne med AI næsten er uendelige.

Delegate har bygget en struktureret proces, der både uddanner og undersøger sammen med vores kunde, hvordan man skaber værdi ved at bruge AI.

I tæt samarbejde med en organisation eller forretningsenhed styrer og leverer Delegate workshops for at skabe en vision og forslag til en PoC, der muliggør AI i dit firma. Vi kalder denne proces “AI ideationsprocessen”.

Kom i gang med dit næste AI projekt

Ønsker du sparring og inspiration, eller overvejer du at booke en workshop? Tag direkte fat i vores Chief AI Officer, Erik David Johnson på +45 26 37 52 58, edj@delegate.dk eller lad os kontakte dig.

Se vores 5 bedste råd til, hvordan I bedst anvender AI i jeres virksomhed

Kom hurtigt fra idé til et PoC oplæg

Delegates AI ideation process får din organisation fra forretningsidé til en klart defineret AI use case med komplet løsningsarkitektur og forslag til Proof of Concept indenfor tre dage.

Delegates AI ideation process

For virkelig at forstå AI’s potentiale inden for din organisation og støtte AI-ideprocessen, skal grundlæggende AI-viden opnås​.
Definér, hvordan AI anvendes inden for din organisation, og undersøg, hvad der er muligt at gemme, og hvad der ikke er. Vurdering af forretningsværdien og prioritering af AI use cases​.
Definér inputdata, ønsket output og vælg den tilsvarende AI-model for de valgte AI use cases.
Definér arkitekturen omkring AI-modellen for den valgte use case og definér en eller flere PoC’er (Proof of Concept) baseret på det.
Udvikling af PoC, der er defineret i det foregående trin, for at validere designet af AI-løsningen.
Når PoC(erne) er blevet bygget, bliver kernekomponenterne i PoC genopbygget til en fuldt produktionsklar MVP, der bliver udrullet.

Identificering af mest relevante AI use cases, samt definition af KPI’er (mål / værdi) af udvalgte use case. Typisk inden for forretningsområderne:

  • Salg og Marketing
  • Administration samt sagsbehandling
  • Service
  • Økonomi

Beskrivelse af den forretningsproces, hvori den første AI use case skal integreres, samt identifikationen af de involverede interessenter eller brugere.

Delegates AI Workshop – hvad kan du forvente?

Session 1: Forstå AI-metoder og -koncepter
Formål: Skab den forståelse af AI, der er nødvendig for at definere AI use cases for deltagerens egen organisation

Session 2: AI use case definition
Formål: Opret en række prioriterede AI use cases for din organisation, som er blevet valideret af AI-eksperter fra Delegate

Session 3: Definer AI-arkitektur
Formål: Definer inputdata, ønsket output og vælg den tilsvarende AI-tilgang til valgte AI use cases

Session 4: Definer AI-løsningsarkitektur og PoC
Formål: Definer arkitekturen omkring AI-modellen for den valgte use case og definer en (eller flere) PoC(s).

Få en Masterclass i ChatGPT og Generativ AI

Virksomhedsledere skal forstå, hvad der ligger bag ny AI-teknologi, dens langsigtede implikationer, etiske aspekter, det disruptive potentiale m.m. I Delegate tilbyder vi en masterclass i ChatGPT og Generativ AI, hvor du og en håndfuld af dine udvalgte ledere får en interaktiv session, som giver jer værdifulde indsigter i netop dette. 

Vores masterclass er faciliteret af Principal AI Specialist Erik David Johnson. Erik David Johnson har en dokumenteret track-record med at implementere AI-løsninger, som er i produktion og i brug i dag. Han har lavet internationalt anerkendt forskning i AI og sprogteknologi og har studeret sprog, filosofi, etik og AI-programmering. 

Erik David Johnson er anerkendt for sin evne til at gøre viden om AI tilgængeligt og spændende, og i denne masterclass vil han blandt andet komme ind på: 

  • Deep Learning, Generativ AI og andre centrale AI-emner
     
  • Hvordan fungerer ChatGPT bag kulisserne? 

  • Hvad er de bedste måder at bruge det på, og med hvilke risici? 

  • Hvad vil den nære og fjerne fremtid bringe på dette område? 

 

“Erik David Johnson kombinerer en dyb forståelse for sprogprocesser med en unik teknisk talent. Han formår dermed at formidle selv de mest komplicerede emner, såsom AI og generative sprogmodeller, som ChatGPT, på en måde, som alle kan forstå.”

-Sabine Kirchmeier, Former Director of the Danish Language Council, and President of EFNIL

Sikker implementering af ChatGPT i Delegate

Af Peter Østergaard, Co-CEO i Delegate

AI-teknologi er et godstog der bare buldrer derudaf, og som ikke kan stoppes. Den er kommet for at blive, det er der slet ingen tvivl om. Det kan være en lige dele fascinerende og skræmmende erkendelse, men i stedet for at springe til siden, har vi i Delegate valgt at hoppe ombord på toget, og indenfor få dage har alle medarbejdere i Delegate gennemgået den første træning i ChatGPT.

AI-900: Microsoft AI Fundamentals

Værdi 790€ nu kun 100€

Der er en enorm efterspørgsel på at lære om Azure AI-løsninger og forstå, hvilke fordele de bringer til erhvervslivet.

Hold dig opdateret på dette kursus, som afholdes af vores søsterselskab Sulava.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish