Data & AI

Gør AI til en del af
jeres forretning

Nysgerrighed – eller frygten for at komme bagefter udviklingen – har fået mange virksomheder til at hoppe på AI-toget uden en reel køreplan. Vi hjælper dig på rette vej.

Webinar 6 - AI IDEATION
14/12 - Kl. 10.00-10.30
Sådan går du strategisk til værks på dine AI projekter

Kom godt i gang med AI

Vores 5 bedste råd
1
Tag ejerskab for AI, og gør det nu

AI kommer, om du vil det eller ej, og hvis ikke ledelsen understøtter og tager ejerskab over teknologien, ender medarbejderne med selv at gøre det uden sikre retningslinjer for brugen.

2
Lær at mestre de lavthængende frugter først
AI bliver pt. integreret i en række produkter, som mange virksomheder allerede anvender. Disse nye add-on features er typisk en hurtig gevinst, da medarbejderne allerede mestrer en del af værktøjerne, f.eks. Microsoft Viva Sales til at automatisere en del af salgsprocesserne.
3
Prioriter uddannelse

Giv medarbejderne en grundforståelse af, hvordan AI hænger sammen med den data, de akkumulerer og anvender i deres daglige arbejde og sørg for træning i teknologier, som har indflydelse på deres domæne og arbejdsprocesser – herunder teknologier som ChatGPT og andre former for Generativ AI.

4
Invester i dine data
Data kan ikke give værdi, medmindre du både har en strategi for, hvilke data du indsamler, og hvad de skal bruges til. Mange AI forretningsapplikationer kræver, at dine data er indsamlet med henblik på at blive brugt til at træne AI-modeller. Ofte er det derfor en fordel at vide, hvilke AI-applikationer du sigter på, inden du begynder at indsamle data.
5
Gør AI til en del af forretningen

Dine domæneeksperter sidder ikke i din IT-afdeling, men ude i forretningen. Det er disse medarbejdere, som skaber en masse historiske data, som kan have stor værdi, når I skal begynde at bruge AI med det formål at frembringe nye og innovative indsigter og løsninger.

ChatGPT og Generativ AI
Masterclass

Virksomhedsledere skal forstå, hvad der ligger bag ny AI-teknologi, dens langsigtede implikationer, etiske aspekter, det disruptive potentiale m.m. I Delegate tilbyder vi en masterclass i ChatGPT og Generativ AI, hvor du og en håndfuld af dine udvalgte ledere får en interaktiv session, som giver jer værdifulde indsigter i netop dette.

Vores masterclass er faciliteret af Chief AI Officer Erik David Johnson. Erik David Johnson har en dokumenteret track-record med at implementere AI-løsninger, som er i produktion og i brug i dag. Han har lavet internationalt anerkendt forskning i AI og sprogteknologi og har studeret sprog, filosofi, etik og AI-programmering.

Erik David Johnson er anerkendt for sin evne til at gøre viden om AI tilgængeligt og spændende, og i denne masterclass vil han blandt andet komme ind på:

 • Deep Learning, Generativ AI og andre centrale AI-emner
 • Hvordan fungerer ChatGPT bag kulisserne?
 • Hvad er de bedste måder at bruge det på, og med hvilke risici?
 • Hvad vil den nære og fjerne fremtid bringe på dette område?
Erik David Johnson

Chief AI Officer

Med en bemærkelsesværdig evne til at engagere og oplyse, leverer Erik et indsigtsfuldt foredrag om kunstig intelligens (AI). Han formår at forklare de grundlæggende aspekter af AI på en letforståelig måde, og beriger sit oplæg med personlige anekdoter og skarpe iagttagelser om AI’s fortid, nutid og fremtid. Jeg anbefaler varmt hans Masterclass til alle, der ønsker at fordybe sig i AI.

– Bjarke Grønberg, Enterprise Arkitekt, Sparekassen Kronjylland
Hvad kan du forvente?
AI Workshop
Session 1
Forstå AI-metoder og -koncepter

Formål: Skab den forståelse af AI, der er nødvendig for at definere AI use cases for deltagerens egen organisation.

Session 2
AI use case definition
Formål: Opret en række prioriterede AI use cases for din organisation, som er blevet valideret af AI-eksperter fra Delegate.
Session 3
Definer AI-arkitektur
Formål: Definer inputdata, ønsket output og vælg den tilsvarende AI-tilgang til valgte AI use cases.
Session 4
Definer AI-løsningsarkitektur og PoC
Formål: Definer arkitekturen omkring AI-modellen for den valgte use case og definer en (eller flere) PoC(s).

Kom hurtigt fra idé til et

PoC oplæg

Delegates AI ideation process får din organisation fra forretningsidé til en klart defineret AI use case med komplet løsningsarkitektur og forslag til Proof of Concept indenfor tre dage.

Identificering af mest relevante AI use cases, samt definition af KPI’er (mål / værdi) af udvalgte use case. Typisk inden for forretningsområderne:

 • Salg og Marketing
 • Administration samt sagsbehandling
 • Service
 • Økonomi

 

Beskrivelse af den forretningsproces, hvori den første AI use case skal integreres, samt identifikationen af de involverede interessenter eller brugere.

Delegates AI ideation process:

Opnå AI-forståelse
For virkelig at forstå AI’s potentiale inden for din organisation og støtte AI-ideprocessen, skal grundlæggende AI-viden opnås​.
Definér AI use cases
Definér, hvordan AI anvendes inden for din organisation, og undersøg, hvad der er muligt at gemme, og hvad der ikke er. Vurdering af forretningsværdien og prioritering af AI use cases​.
Definér AI-arkitektur
Definér inputdata, ønsket output og vælg den tilsvarende AI-model for de valgte AI use cases.
Definér AI-løsningsarkitektur og PoC
Definér arkitekturen omkring AI-modellen for den valgte use case og definér en eller flere PoC’er (Proof of Concept) baseret på det.
Udvikling af PoC'er
Udvikling af PoC, der er defineret i det foregående trin, for at validere designet af AI-løsningen.
Genopbygning af PoC til produktionsklar MVP

Når PoC(erne) er blevet bygget, bliver kernekomponenterne i PoC genopbygget til en fuldt produktionsklar MVP, der bliver udrullet.

Kommende AI webinar

Webinar 6 - AI IDEATION
14/12 - Kl. 10.00-10.30
Sådan går du strategisk til værks på dine AI projekter

Vil du lære, hvordan du styrer dine AI-initiativer i mål med succes? Dette webinar er skræddersyet til at guide dig igennem processen med at identificere og prioritere AI anvendelsesområder i din virksomhed. Vi gennemgår de typiske faldgruber, når du implementerer AI i din virksomhed, og så får du konkrete, strategiske værktøjer til at drive AI-projekter fremad.
Webinaret er en unik mulighed for at få indsigt i et gennemprøvet AI workshop-framework og er essentielt for dig, der søger at tackle specifikke udfordringer i implementeringen af AI.
Efter webinaret vil du modtage en skabelon for AI use cases.

Webinaret er for dig der:

 • Har konkrete idéer til, hvad I vil I gang med med AI
 • Allerede har gang i processer omkring AI
 • Mangler styring på de igangsatte AI-processer
 • Mangler en langsigtet plan for AI.
William Parker
Senior Consultant, Delegate

Tidligere AI webinarer

Webinar 1
Kom sikkert i gang med (Open)AI
Få en kort introduktion til Generativ AI – herunder især ChatGPT. Vi vil præsentere dig for, hvad det er, hvad det kan bruges til, og hvad bør du ikke bruge det til. Du vil blive klogere på, hvad der sker med data, du taster ind, og hvem der ejer det der kommer ud. Du vil desuden få nyttige tips til at få det bedste ud af ChatGPT – også på egne data.

Er afholdt

Webinar 2
Skab værdi med ChatGPT
Vil du lære, hvordan du kan optimere din brug af ChatGPT og forbedre dine forespørgselsteknikker? På dette webinar vil vi udforske nye brugsscenarier for ChatGPT og introducere dig til effektive forespørgselsteknikker, inklusiv brug af værktøjer til Code Intepreter, så du opnår endnu bedre resultater med ChatGPT.

Er afholdt

Webinar 3
Byg din egen Azure OpenAI-løsning
Ved at bruge Azure OpenAI, kan din virksomhed bruge OpenAI med egne data på en sikker måde. Dermed kan du skabe skræddersyede løsninger, der giver dine medarbejdere mulighed for nemt at finde svar og referencer til kilden i alle jeres dokumenter.

Er afholdt

Webinar 4
Byg din egen on-premise LLM
Vil du gerne vide, hvordan din virksomhed kan udnytte AI og large language models, selvom I ikke kan benytte cloud-teknologier? På dette webinar udforsker vi mulighederne for at opbygge on-premise LLM.

Er afholdt

Webinar 5
Chat med dine data
Forestil dig en verden, hvor du blot kan spørge dine data, og de svarer dig tilbage – på sekunder! Vi viser hvordan du kan komme i gang med fremtidens intranet.

Er afholdt

Er du interesseret i et emne fra et tidligere webinar? Udfyld formuleren, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Erik David Johnson

Chief AI Officer

Kontakt

Kom godt i gang med dit næste AI projekt

Ønsker du sparring og inspiration, eller overvejer du at booke en workshop? Tag direkte fat i vores Chief AI Officer, Erik David Johnson på +45 26 37 52 58, edj@delegate.dk eller lad os kontakte dig.

da_DKDanish