Data & AI

Data Analytics

Få værdi ud af dine data.

Skræddersyet til din organisation

I Delegate har vi en omfattende tilgang til dataanalyse, som er skræddersyet din organisation og involverer medarbejdere på tværs af virksomheden. Vi tilbyder skræddersyede self-service business intelligence-løsninger, der omfatter data governance, brugertræning, etablering af et Power BI Center of Excellence og styring af ændringer og brugeradoption. Vores tilgang gavner både nybegyndere og erfarne Power BI-brugere, der søger konsistens og procesdisciplin for at maksimere værdien af deres data.

Delegate tilbyder også tilpassede Power BI-rapporter, der udnytter dine dataressourcer fuldt ud, samt fleksible AI-løsninger, der kan tilpasses forskellige brugsscenarier, og uanset om det drejer sig om at automatisere rutineopgaver, levere personlige anbefalinger eller forbedre kundeengagementet, leverer vi målbare resultater, der gør en afgørende forskel for din virksomhed.

Hvilket problem løser vi?

Vi er specialister i at håndtere omfattende, ustrukturerede datamængder og omsætte disse data til brugbare indsigter. Vi implementerer vellykkede analyseinitiativer, fremmer datadrevne beslutninger i din organisation og er eksperter i at introducere AI i din virksomheds drift.

Værdi

I tæt samarbejde med Delegate kan din virksomhed ved hjælp af Data Analytics opnå forbedret datastyring, brugertræning og øget brugeradoption. Vi gør det muligt for din virksomhed at udnytte data på innovative måder, der understøtter og transformerer jeres forretningsprocesser, og vi hjælper jer med at forenkle dataadgang for slutbrugere.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Andet fra Data & AI
Datastrategi

En datastrategi er et integreret koncept, der definerer, hvordan data kan bruges aktivt til at udvikle din forretning.

Data Platform

Fundamentet for din datadrevne rejse.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish