Data & AI

Data Platform

Fundamentet for din datadrevne rejse.

Data Lakehouse

En Data Platform udgør fundamentet for at udvinde værdi fra data på en skalerbar og styret måde ved hjælp af Azure-native tjenester. Strukturen kan have mange variationer, og valget af den rette Data Platform afhænger af flere faktorer, såsom dine fremtidige use cases, din organisations modenhed og forretningsområde.

I Delegate faciliterer vi en proces, der fokuserer på værdiskabelse og sikrer governance ved at adressere områder som sikkerhed, adgang, ejerskab og definitioner, som kan understøttes af Purview Governance. Med vores Data Platform-løsning får din organisation det nødvendige fundament til at optimere og udnytte dine dataressourcer effektivt.

Det er vigtigt at bemærke, at en Data Platform ikke skaber værd alene; den arbejder altid i forbindelse med analytics eller lignende leverancer som en del af vores metode i Delegate. Vores Data Lakehouse-løsning kombinerer de bedste elementer fra både data lakes og data warehouses. Den leverer pålideligheden og ydeevnen fra data warehouses, samtidig med at den leverer skalerbarheden, fleksibiliteten og understøttelsen af machine learning fra data lakes.

I Synapse er vores Data Lakehouse-løsning i overensstemmelse med Microsofts end-to-end referencearkitektur for Analytics. Den er velegnet til hurtig værdiskabelse med en agil, men styret tilgang og kan implementeres på forskellige Synapse-teknologier baseret på dine behov og kompetencer, herunder Serverless SQL, Dataflows og Spark Notebooks. Vores Data Lakehouse-løsning i Databricks er velegnet til kodebaserede use cases, typisk involverende IoT-data. Den har differentierende funktioner, herunder enhedstests, ETL i Python-klasser og eksplicit skemadefinition i kode.

Hvilket problem løser vi?

En Data Platform er fundamentet for din data-rejse, og med Delegates data platform-løsning kan vi hjælpe din virksomhed med af at transformere data til værdifulde indsigter, samle opdelte rapporterings- og analysefunktioner, skabe en fælles forståelse med ensartet sprog og definitioner på tværs af afdelinger, styrke beslutningstagning baseret på data, introducere moderne data- og AI-teknologier, samt implementere omkostningseffektive modeller, der skalerer i takt med værdien.

Værdi

Implementeringen af en Data Platform giver din virksomhed nem adgang til data, hvilket muliggør dataanalyse og datavidenskab til at træffe datadrevne beslutninger og automatisere processer. Ved at udnytte data og AI kan du støtte eller forbedre forretningsprocesser ved at give adgang til nøje udvalgte data til både nye og eksisterende applikationer. Når du frigiver værdien af en veldrevet dataløsning skubber du din virksomhed fremad og opnår en konkurrencefordel på markedet.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Andet fra Data & AI
Datastrategi

En datastrategi er et integreret koncept, der definerer, hvordan data kan bruges aktivt til at udvikle din forretning.

Data Analytics

Få værdi ud af dine data.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish