Data & AI

Datastrategi

En datastrategi er et integreret koncept, der definerer, hvordan data kan bruges aktivt til at udvikle din forretning.

Kom hurtigt i gang

I Delegate mener vi, at en datastrategi skal være kompakt, forståelig og justerbar. Det giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang og gradvist øge datamodenheden. En datastrategi definerer, hvordan data kan styrke din forretningsstrategi ved at inkludere ressourcer, processer og regler for datahåndtering. Den garanterer dataintegritet og overholdelse af regler. Mens datadashboards og grundlæggende analyse kan virke enkelt, er skalering mere kompleks, og uden en klar plan risikerer du at miste overblikket, træffe forkerte beslutninger og støde på compliance-udfordringer. Vi hjælper dig med at udvikle en datastrategi, der omsætter din virksomheds ambitioner til konkret handling, med en tilgang der starter beskedent og sigter højt.

Et fremtidig blueprint inkluderer også: 

Analyse: Analyse og selvbetjening giver brugerne mulighed for at træffe datadrevne beslutninger hurtigere uden at være afhængige af IT, hvilket fremskynder beslutningstagningen og øger data- og analysemodenheden.

Data Lakehouse: Data Lakehouse tager de bedste elementer fra data lakes og data warehouses for at levere samme pålidelighed og ydeevne fra data warehouses med skalerbarheden, fleksibiliteten og machine learning-understøttelsen fra data lakes.

Hvilket problem løser vi?

Vi er specialister i at løse forskellige datarelaterede udfordringer. Vi sikrer, at datainitiativer bliver igangsat i overensstemmelse med din forretningsstrategi, så de effektivt støtter dine mål og visioner. Derudover arbejder vi på at involvere alle interessenter, så du får den nødvendige opbakning og engagement i dine datainitiativer. Vi går ud over at betragte datainitiativer som rene IT-projekter og sørger for, at de er integreret med de relevante forretningsprocesser og mennesker i din organisation. Endelig hjælper vi med at tackle udfordringer i organisationer, hvor behovet for indsigt og dem, der udvikler dataløsninger, er adskilt.

Værdi

I tæt samarbejde med Delegate, får din virksomhed en skræddersyet datastrategi, som gør det muligt at realisere jeres datapotentiale og nå forretningsmål mere effektivt.

Vi leverer:

  • En Target-to-Data-model, der visualiserer datapotentialer
  • Vurdering af din datamodenhed
  • En strategisk plan for fremtiden, inklusive mennesker, teknologi, processer og organisatoriske ændringer.
  • Identifikation og prioritering af use cases baseret på deres påvirkning af dine mål og den nødvendige indsats.
  • En handlingsplan og vej til værdiskabelse, der struktureret øger dine datakapaciteter.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Andet fra Data & AI
Data Platform

Fundamentet for din datadrevne rejse.

Data Analytics

Få værdi ud af dine data.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish