Aktiver din data med Data Lakehouse
Data & AI

Aktiver din data med Data Lakehouse

Et Data Lakehouse er redskabet til at få succes med dine dataambitioner. Ønsker du at skabe en mere datadrevet organisation, eller har du allerede forsøgt uden held, kan et Data Lakehouse i forbindelse med en datastrategi være den rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Data Lakehouse kombinerer det bedste fra Data Lake og Data Warehouse. Data Lakehouse lagrer store mængder af data fra din forretning – herunder både din virksomheds organiserede data, de semistrukturerede og uorganiserede data – og gør det muligt for medarbejderne at tilgå data gennem et enkelt system. 

Hvornår skal du overveje et Data Lakehouse, og hvordan kommer du i gang? Dét, og meget mere, får du svar på i vores e-bog ”Microsoft Data Lakehouse – Enable your data”.

Hvorfor et Microsoft Data Lakehouse?

Processen, med at indsamle data fra en række forskellige kilder i en organisation og kombinere dem til værdifulde indsigter, er både blevet mindre kompleks og mindre omkostningstungt. 

Microsoft Data Lakehouse er en skalerbar og omkostningseffektiv cloud-platform bygget til at håndtere alle dine databehandlingsbehov ét sted. Det giver dig mulighed for at høste fordelene af lagring, transformering og visualisering af dine data, samt reducere dine omkostninger. Alt sammen i skyen med en intuitiv low-code user interface (UI), som gør det nemmere og hurtigere at levere de ønskede indsigter uden stor forudgående erfaring eller baggrundsviden. 

Vi kan bygge dit Data Lakehouse

Mængden af data og antallet af kilder vokser konstant, og mulighederne for, hvad du kan gøre med data i dag, er nærmest uendelige. Men hvis du vil udnytte din data, kræver det, at du prioriterer både tid og penge i din virksomheds datainfrastruktur. 

I Delegate kan vi hjælpe din virksomhed med at fjerne de begrænsninger, som måtte ligge i vejen for at realisere dine drømme om at skabe en datadrevet forretning. Vi tager os tid til at forstå dit behov, og vi stræber efter at finde den rette balance mellem teknisk ekspertise og kontinuerlig værdiskabelse.