Bliv datadrevet med en klar datastrategi
Data & AI

Bliv datadrevet med en klar datastrategi

I takt med øget digitalisering, stiger mængden af data med enorm hast. Det skaber nye muligheder for din forretning, men kun hvis du ved, hvordan du udnytter dem. Men en tydelig datastrategi definerer du retningen for brugen af din virksomheds data, og du kan udnytte det fulde potentiale i din data.

En datastrategi er et integreret koncept, der definerer, hvordan data kan bruges aktivt til at udvikle din forretning. Den refererer til de ressourcer, processer og regler, der er nødvendige for at administrere, analysere og handle på forretningsdata. Det hjælper dig også med at holde dine data sikre og kompatible. Efter vores mening bør en datastrategi være kompakt, forståelig og justerbar, og den skal gøre dig i stand til at komme hurtigt i gang og skabe værdi, mens du gradvist vokser mod et højere niveau af datamodenhed. 

I Delegate kan vi hjælpe dig med at udforme en tydelig datastrategi, som skaber et solidt fundament for din virksomheds rejse mod at blive mere datadrevet, hvad end du ønsker indsigt i forretningen og kunderne eller ønsker at skabe vækst, innovere eller effektivisere. 

Hent vores e-bog om datastrategi, som udviklet i samarbejde med vores søsterselskab, Cmotions.

Skal vi hjælpe jer? Book en uforpligtende workshop og bliv sendt godt afsted på jeres datarejse.

Har I en klar datastrategi? I Delegate kan vi hjælpe jer med at udarbejde en tydelig datastrategi og en klar plan for jeres organisation. Gennem tre interaktive workshops giver vi jer inspiration og best practice, og hjælper jer med at forstå jeres organisations potentiale og udfordringer. Efter workshoppen er I klar til at gå i gang! I vil opnå en fælles forståelse af værdien af data og analyser, I ved, hvad der skal gøres, og hvornår det skal gøres. Men frem for alt kan I hurtigt begynde at skabe forretningsværdi. 

Se eksempler på vores løsninger med datastrategi

En klar datastrategi på rejsen mod at blive datadrevet – Eimskip

Delegate har hjulpet Eimskip med at udforme og planlægge en klar datastrategi, som skal bane vejen for Eimskips vision om at blive en mere datadrevet organisation. Løsningen indebærer en modernisering af Eimskips it-infrastruktur og overgang til cloud-løsninger.

Round table session 7/12 og 8/12:
Implementing data strategy in your organization.