Pressemeddelelse

Delegate hædres af Microsoft

27. januar 2021

Der er sket meget hos konsulentfirmaet Delegate de seneste år. Virksomheden er blevet handlet to gange – først af Blue Equity i sommeren 2018, og senest i efteråret, hvor hollandske Broad Horizon købte Delegate som gruppens nordiske brohoved. Det kapitel har fået en god start for blot et par uger siden, hvor Projectum blev del af den nordiske satsning. Og tirsdag eftermiddag gav Microsoft Delegate den ultimative hæder med udnævnelsen til årets partner.

”Jeg kniber mig ærligt talt i armen over alt det gode, der sker for os i øjeblikket. Vi er alle meget taknemmelige og ydmyge over at få denne helt særlige anerkendelse fra Microsoft, for det er immervæk deres platform, som sammen med vores talentfulde medarbejdere er kernen i vores virksomhed. Anerkendelsen går til alle 140 kolleger i Delegate, der hver dag går på arbejde og skaber rammerne om en rigtig god virksomhed. Og så er jeg ekstremt taknemmelig for det stærke partnerskab med Microsoft og for, at vi dagligt arbejder med kunder, der tror på innovation og transformation gennem IT i samarbejde med os”, siger Jakob Schou, adm. direktør for Delegate og ansvarlig for Broad Horizon i Norden.

Delegate har været et Microsoft hus siden 2006. Antallet af medarbejdere i Danmark er vokset betydeligt de seneste år, og sammen med Projectum tæller Broad Horizon Nordic 200 medarbejdere, med dybe kompetencer inden for Microsoft-platformen og en evne til hele tiden at forny sig og arbejde med store danske og internationale virksomheder om digital transformation, i stærkt partnerskab med Microsoft.

Thomas Quistgaard, der grundlagde firmaet tilbage i 2006, er stadig med på rejsen. Det er i høj grad hans oprindelige værdisæt, der den dag i dag gennemsyrer virksomheden. Og det har da også resulteret i topplaceringer i Great Place to Work-undersøgelsen de seneste mange år.

”Vi har en rigtig god virksomhed og arbejder hver dag på at skabe rammerne om et sundt, ambitiøst og lærerigt miljø, og hvor vi noget så gammeldags som kærer os om hinanden og fokuserer på at levere en rigtig god kundeservice. Kunder og medarbejdere bliver hos os i mange år, og det er jeg simpelthen så glad for”, siger Thomas Quistgaard, den oprindelige grundlægger af Delegate.

Award-show var virtuelt i år

Han suppleres af Peter Østergaard, som tidligere selv har været ansat i Microsoft. Han har beskæftiget sig med Microsofts løsninger i 20 år og ved, at det kræver noget helt specielt at blive hædret af den amerikanske softwaregigant.

”Når man skal til tops i Microsofts verden, er det afgørende, at man excellerer. Og det er i sidste ende medarbejderne, der udover den tekniske platform skal få det til at ske. Derfor er det i den grad vores kolleger, der skal have æren for, at vi er kommet stærkt igennem Covid-19 indtil nu og i dag står med denne pris”, siger Peter Østergaard, ansvarlig for Delegate i Øst.

Hans jyske pendant, Mads Højborg, der er ansvarlig for Delegate Vest, supplerer:
”Vi var 10 kolleger for fire år siden i det jyske i Aarhus. I dag er vi 55, har desuden etableret os i Aalborg, har gennem årene kunnet tiltrække nogle rigtig dygtige kolleger og vi arbejder sammen med de største virksomheder på denne side af Storebælt. Det kan i høj grad tilskrives vores værdisæt. Kunderne oplever vores faglighed, fokus på service og at vi brænder for vores arbejde med at skabe løsninger på Microsoft-platformen”, siger Mads Højborg.

Microsoft Partner Awards 2021 blev offentliggjort tirsdag eftermiddag d. 26. januar 2021 ved en virtuel event grundet corona.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Delegate, adm. direktør Jakob Schou, tlf. + 45 2333 7500. Se også www.delegate.dk

Om Broad Horizon

Broad Horizon blev grundlagt i 2010 i Holland som en web hosting leverandør og serviceudbyder. Over tid har virksomheden udviklet sig til også at levere services omkring den Moderne Arbejdsplads, Microsoft Dynamics, samt dataanalyse for derved at etablere sig som en total digital transformationspartner.

Broad Horizon har hovedkontor i Amsterdam og dækker over tre forskellige brands: True, Broad Horizon Solutions og Cmotions. True leverer forskellige former for hostede løsninger i skyen for både private og offentlige virksomheder. Broad Horizon Solutions er en dedikeret Microsoft partner, der hjælper med Microsofts løsning i skyen (Azure), forretningsapplikationer som Office 365 og Dynamics 365 samt værktøjer til dataanalyse og automatisering (Power BI). Og endelig står Cmotions for at levere ydelser inden for dataanalyse og data science.

Se venligst mere på www.broadhorizon.nl

Om Delegate

Delegate blev stiftet i 2006 og tæller i dag 140 medarbejdere, der rådgiver danske virksomheder og organisationer om digital transformation samt leverer forretningskritiske IT-løsninger baseret på Microsofts platform. Blandt kunderne finder man adskillige af Danmarks større virksomheder inden for en række forskellige brancher samt flere offentlige institutioner. Delegate var som det eneste rene danske konsulenthus medlem af Microsoft Inner Circle i 2020. Dermed hører virksomheden til blandt den øverste 1% af Microsofts globale netværk af Partnere. Delegate har konsekvent ligget i Top-3 de seneste syv år i Great Place To Work-konkurrencen og har dermed længe været anerkendt som en af Danmarks absolut bedste IT-arbejdspladser.

Se venligst mere på www.delegate.dk

Om Projectum

Projetum blev etableret i 2004 og har 50 medarbejdere med en mission om at modernisere, hvordan mennesker arbejder med projekt-, portefølje- og ressourcestyring. Projectum tilbyder rådgivning, løsninger og implementeringsbistand til globale virksomheder i næsten alle sektorer. I mere end et årti har Projectum været medlem af det eksklusive “Microsoft Advisory Council” og Partner program fokuseret på Project, Power Platform og Azure-teknologierne. Projectum har tidligere vundet som bedste global Microsoft Partner grundet evnen til at innovere, sikre kundetilfredshed og sætte nye standarder. Projectum har kontor i både Danmark og Holland, og har altid kunne tiltrække de bedste talenter inden for sin niche.

Se venligst mere på www.projectum.com

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.