Pressemeddelelse

Delegate fortsætter vækst: Udvider med stort anerkendt konsulenthus i Finland

31. marts 2022

Sulava, der er førende inden for Microsoft Modern Workplace, er blevet købt af hollandske Broad Horizon. Den succesrige danske it-konsulentvirksomhed Delegate, der leder Broad Horizons ekspansion ind i Norden, har stået for købsprocessen og kommer til at arbejde tæt sammen med Sulava. Flere opkøb kan være på vej.

Broad Horizon fortsætter med at udvide sin forretning i Norden. It-virksomheden, der har hovedkontor Holland, har således købt det meget anerkendte finske Microsoft-hus Sulava. 

Den succesrige danske it-konsulentvirksomhed Delegate har faciliteret købet, og Sulava kommer til at indgå i et tæt partnerskab med virksomheder i Broad Horizon. Udover at samarbejde om løsninger på Microsofts platforme kommer Sulava til at få glæde af hele Delegates operationelle setup og stabsfunktioner som Finance og HR. Det giver Sulava optimale muligheder for at tage de næste skridt på virksomhedens vækstrejse. Sidste år i januar blev Projectum købt på et lignende grundlag, og det var et perfekt match fra første dag: Sammen har Projectum og Delegate løftet medarbejdertilfredsheden, leverer sammen til kunder og har næsten fordoblet de fælles økonomiske resultater. 

Opkøbet af Sulava styrker Broad Horizons position markant inden for Microsofts cloudløsninger i Benelux og Norden. 

”En del af vores strategi i Delegate og Broad Horizon er at udvide med virksomheder, der kan bidrage med stærke kompetencer, som kan supplere det, vi allerede tilbyder, og som vi har et værdifællesskab med, særligt i forhold til vores medarbejderes trivsel og udvikling. På begge parametre passer Sulava helt perfekt,” siger Jakob Schou, adm. direktør i Delegate. 

Exceptionel ekspertise

Sulava var blandt Microsofts første cloudpartnere og har helt fra begyndelsen i 2010 været specialiseret i at tegne og ikke mindst sikre en vellykket implementering af Modern Workplace-løsninger på Microsofts platforme. Konsulenthuset har høstet en lang række anerkendelser fra Microsoft, blandt andet bærer hele fem af Sulavas specialister, to mænd og tre kvinder, titlen som Most Valuable Professional (MVP). Den gives til personer, der har en helt exceptionel teknisk ekspertise og en evne til at dele viden med andre i Microsofts online-fællesskab. 

Sulava, der har 110 medarbejdere, har hovedkontor i Finland og er førende inden for træning og uddannelse og har de højeste Microsoft-certificeringer.  

Aki Antman, Co-founder og Group CEO i Sulava, er meget glad for at være blevet en del af Broad Horizon og for de nye muligheder, der giver. 

”Vi er født i skyen og har været igennem en fantastisk udvikling i mere end et årti. Nu har vi taget et kæmpestort skridt videre ved at blive en del af Broad Horizon og blive tæt knyttet i Norden til Delegate og Projectum. Vi kommer til at supplere hinanden på kryds og tværs, og det bliver vanvittig spændende,” siger Aki Antman.

Stærkt nordisk fællesskab med 400 medarbejdere

Samlet set har Broad Horizon nu mere end 1.000 dygtige medarbejdere, heraf 400 medarbejdere i Norden fordelt på danske Delegate og Projectum og nu også finske Sulava. De tre udgør dermed et stærkt brohoved på Microsofts cloudplatform på det nordiske marked.  

”Sulava har en meget stor stjerne inden for effektiv og velfungerende adoption af cloudløsninger i en lang række virksomheder og organisationer. De har mange steder skabt markante og synlige forbedringer i de daglige arbejdsprocesser og i virkeligheden udviklet hele organisationer ret markant. Jeg er meget glad for, at vi med købet kommer til at arbejde tæt sammen med Sulavas fantastisk dygtige konsulenter, der blandt andet kan være med til at sikre vores kunder den optimale løsning, vi kan implementere,” siger Jakob Schou, adm. direktør i Delegate.  

Flere opkøb på vej

Delegate er et populært sted at arbejde, og det skyldes ifølge adm. direktør Jakob Schou, at det hastigt voksende Microsoft-hus har nogle stærke og tydelige værdier, som rent faktisk også gennemsyrer kulturen. Det handler i høj grad om god medarbejdertrivsel, som er en forudsætning for at kunne levere de bedste løsninger til kunderne. Når Delegate involverer sig med andre virksomheder, er det helt afgørende, at der er et stærkt værdifællesskab. 

”Vi ved, hvad vi selv står for: Vi vil gerne arbejde sammen, vi har hinandens ryg, vi passer på hinanden, vi vil levere en god service og har et ekstremt fokus på faglighed. Vores klare ambition er, at vi gennem Broad Horizon skal opkøbe yderligere 1-2 nordiske virksomheder i år – men lige som med Sulava er det en forudsætning, at de har nogle tydelige værdier, som ikke bare er til pynt, og som kan forenes med vores,” siger Jakob Schou, adm. direktør i Delegate.
For yderligere oplysninger kontakt venligst: 
Delegate, adm. direktør Jakob Schou, tlf. + 45 2333 7500.
Om Broad Horizon

Broad Horizon tæller i dag over 1000 medarbejdere og er skabt på baggrund af flere forskellige virksomheder som alle har Microsoft tilfælles. Hovedkontoret er lokaliseret i Holland. Hvert selskab i gruppen er hver især specialister indenfor områderne Data & AI, Workplace, Cloud & Infra og Business Apps. Broad Horizon bygger på filosofien om at sammen er vi stærkere end hver for sig. Broad Horizon gruppen tæller True, DMP, PINK Elephant, Cmotions, Underlined, Focus enterprise solutions, GAC, Delegate, Projectum og nu og Sulava. 

Om Sulava 

Sulava blev stiftet i 2010 og tæller i dag 110 medarbejdere fordelt på kontorerne i Helsinki og i Dubai. Sulava rådgiver virksomheder i hele Europa indenfor Modern Workplace. Udover at rådgive store internationale virksomheder har Sulava også et stort træningscenter som uddanner/certificerer på Microsofts platforme. Blandt Sulavas kunder er bl.a. YIT, Fortum, HUS (Helsinki University Hospitals), DNA og MTV. Sulava er en pioner inden for Microsoft cloudteknologier med omfattende og dybdegående erfaring med at introducere Microsoft-teknologier til medarbejdernes hverdag og virksomheders forretningsdrift. 

Om Delegate

Delegate blev stiftet i 2006 og tæller i dag knap 200 medarbejdere fordelt på kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg og Holland. Delegate rådgiver danske virksomheder og organisationer om digital transformation og leverer forretningskritiske it-løsninger baseret på Microsofts platform inden for bl.a. Big Data, IoT, Machine Learning og Customer Experience Management. Blandt kunderne er store danske virksomheder og flere offentlige styrelser. I 2021 vandt Delegate prisen som årets danske Microsoft-partner, og i 2022 er Delegate blevet hædret som både Danmarks Bedste Arbejdsplads i it-branchen og Danmarks Bedste Arbejdsplads for kvinder på tværs af alle.

Om Projectum 

Projectum er grundlagt i 2004 har 60 medarbejdere med en mission om at modernisere, hvordan mennesker arbejder med projekt-, portefølje- og ressourcestyring. Projectum tilbyder ekspertrådgivning, best practice-løsninger og end-to-end implementeringstjenester til globale virksomheder på tværs af alle sektorer. I mere end et årti har Projectum været medlem af det eksklusive Microsoft Advisory Council og Partner-program med fokus på Project, Power Platform og Azure-teknologier. Projectum er en vinder af den prestigefyldte globale Microsoft “Partner of the Year”-pris for dets evne til at innovere, fremme kundetilfredshed og definere markedstendenser. Projectum har kontorer i Danmark og Holland og har en historie med at tiltrække de bedste talenter inden for sin niche. 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.