Understøt din digitale kunderejse

360° kundeoverblik

Dynamics udmærker sig ved at give et omfattende overblik over din virksomhed, der omfatter kundeinteraktioner, produkter, sager og andre relevante data, samt Case Management-løsninger, designet til at optimere dine salgs- og serviceprocesser.

Ét system med komplet overblik over din kunde

I dag involverer mange kundesupport- og salgsprocesser, at dine brugere skal skifte mellem forskellige systemer for at få det fulde overblik over kundeaktiviteter.

Ved at implementere D365 som en central platform, opnår din organisation en 360°-visning af jeres kunder inden for ét enkelt system. Dette giver mulighed for at samle alle relevante oplysninger på tværs af din organisation på én enkelt skærm, herunder:

Interaktioner såsom e-mails, chatbeskeder og telefonopkald

Kunderelevante dokumenter

Effektiv håndtering af sager og reklamationer

Oversigt over kundens nuværende produkter samt anbefalinger til potentielle salgsmuligheder.

Derudover udnytter vi de avancerede indbyggede komponenter i systemet til at skabe en brugervenlig og effektiv sagsbehandling og kundesupport.

Resultatet er et omfattende 360°-kundeoverblik, der er skræddersyet til dine forretningsbehov og understøtter avanceret sagsbehandling samt forretningsprocesser.

D365 fungerer som en solid grundsten for yderligere digitalisering, idet det nemt integreres med Microsoft Office og Azure, hvilket giver dig en endnu mere omfattende og sammenhængende løsning.

Hvilket problem løser vi?

Delegate hjælper din virksomhed med at samle fragmenteret data fra forskellige systemer til ét enkelt omfattende system, der giver et sammenhængende overblik, og vi er specialiseret i at migrere processer fra analog til digital inden for den samme kraftfulde platform. Vi transformerer sagsbehandlingen i din organisation fra at være langsom, ineffektiv og uigennemsigtig til at være en yderst effektiv og fuldt gennemsigtig proces.

Værdi

Du opnår et omfattende 360° kundeoverblik, skræddersyet dine behov, der giver værdifuld indsigt i din forretning, og som muliggør avanceret og effektiv sagsbehandling og strømliner din drift. D365 er en skalerbar platform og et solidt fundament for fremtidig vækst. D365 fungerer som en solid grundsten for yderligere digitalisering, idet det nemt integreres med Microsoft Office og Azure, hvilket giver dig en endnu mere omfattende og sammenhængende løsning.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller bliv kontaktet af os.” Sten Grønning, Business Development Manager
Andet der kan understøtte den digital kunderejse
On-Premise CRM til skyen

I Delegate er vi eksperter i at lette overgangen fra lokal CRM til skyen, og vi forstår de udfordringer, du står over for.

Salesforce migrering

Hurtig, enkel og sikker migrering til Microsoft Dynamics-økosystemet.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish