Understøt din digitale kunderejse

On-Premise CRM til skyen

I Delegate er vi eksperter i at lette overgangen fra lokal CRM til skyen, og vi forstår de udfordringer, du står over for.

En pålidelig partner

Med vores vejledning og erfaring sikrer vi en problemfri og tryg rejse til skyen, så din organisation kan nyde fordelene ved en moderne og fleksibel CRM-løsning.
Vores omfattende erfaring og dokumenterede succes inden for CRM-migreringer gør os til en pålidelig partner for denne transformation, og som en af de få partnere i Europa med direkte adgang til FastTrack-teamet er vi i stand til at tilbyde en ekstra grad af sikkerhed og ekspertise.

Vi hjælper din organisation med en problemfri overgang fra dit lokale CRM-system til skyen med fokus på sikkerhed, uanset om I er i starten af jeres cloud-rejse eller allerede arbejder med en eksisterende cloud-infrastruktur. Vores erfarne team håndterer hele processen, herunder de juridiske krav og GDPR-overholdelse. Vi forbereder din infrastruktur til skyen og identificerer og tilpasser de komponenter, der måske ikke er klar til skyen. Om du foretrækker en brownfield- eller greenfield-migrationstilgang, sikrer vi en sikker og problemfri overførsel af dine data.

Hvilket problem løser vi?

Delegate løser de udfordringer, der opstår, når du ønsker at migrere fra en on-premise løsning til skyen. Vi fjerner behovet for egne servere og hardware, hvilket betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om at køre vedligeholdelse og overvågning på din lokale infrastruktur. Med vores hjælp får du også adgang til de nyeste og mest avancerede funktioner i Power Platform ved at opgradere til skyen.

Værdi

Med Delegates hjælp, opnår din organisation en sikker overførsel af data og processer til skyen. Vi identificerer og tilpasser komponenter, der ikke er klar til skyen og sikrer en problemfri migration. Med vores løsning får du en “evergreen” D365-løsning, hvor I aldrig vil være bagud med opdateringer. Derudover muliggør vi, at Citizen-udviklere kan give alle brugere mulighed for at blive mere produktive i et fuldt styret cloud-miljø. 

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller bliv kontaktet af os.” Sten Grønning, Business Development Manager
Andet der kan understøtte den digital kunderejse
360° kundeoverblik

Ét system med komplet overblik over din kunde.

Salesforce migrering

Hurtig, enkel og sikker migrering til Microsoft Dynamics-økosystemet.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish