Understøt din digitale kunderejse

Salesforce migrering

Vores Salesforce-erstatningsproces er designet til at minimere påvirkningen på både kunder og brugere, og inkluderer træning og support for at sikre en smidig overgang.

Hurtig, enkel og sikker migrering til Microsoft Dynamics-økosystemet

Vores løsning indenfor Salesforce Migration giver dig en række fordele. Du får adgang til den komplette pakke af Microsoft-produkter, der er fuldt integreret og tilbydes til lavere omkostninger. Desuden er vores Salesforce-erstatningsproces designet til at minimere påvirkningen på både kunder og brugere, og vi inkluderer træning og support for at sikre en smidig overgang.

Hvilket problem løser vi?

Projektet leverer værdifulde resultater, herunder en rapport om AS-IS med anbefalinger til oprydning og forbedring, en detaljeret plan for TO-BE Dynamics-økosystemet og en trin-for-trin migreringsplan med lav risiko.

Vores løsning er en del af Microsofts omfattende økosystem, der har indbygget integration med førende produkter som Outlook, Word og Excel. Du kan også nemt udvide dine løsninger med best-of-breed Power Apps og PowerBI samt integrere med Microsoft Dynamics 365 AI. Dette skaber en kraftfuld og integreret løsning, der imødekommer dine forretningsbehov på en omkostningseffektiv måde.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller bliv kontaktet af os.” Sten Grønning, Business Development Manager
Andet der kan understøtte den digital kunderejse
360° kundeoverblik

Ét system med komplet overblik over din kunde.

On-Premise CRM til skyen

I Delegate er vi eksperter i at lette overgangen fra lokal CRM til skyen, og vi forstår de udfordringer, du står over for.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish