Digitalisering på agendaen:

Er de digitale indsatser pengene værd?
Cases og refleksioner fra Inwido

Tordag den 14. oktober 2021, kl. 14-17
Seminar

Digitalisering på Agendaen med Inwido

Torsdag den 14. oktober 2021 kl. 14 til 17, afholdes der seminar på Redmark i Harreris Bymidte. Du vil til dette seminar bliver klogere på hvordan Inwido arbejder med digitalisering.

Med konkrete eksempler og refleksioner kan du denne eftermiddag blive klogere på, hvordan Inwido arbejder med digitalisering. Fokus bliver på de digitaliseringsprojekter Inwido har været igennem og de medfølgende læringer de har gjort sig – hvordan flytter du organisationens forståelse af de digitale muligheder og hvordan sikrer du at investeringerne er pengene værd?
Med eksempler fra Inwido’s arbejde med digitalisering af processer – både de interne og eksterne– vil Regin Madsen (Digital Chef) dele sine erfaringer med at digitalisere organisationerne bag Inwido. Han vil tage udgangspunkt i konkrete erfaringer og inddrage projekter fra sit arbejde med for at gøre Inwido mere digital.
Med Regins oplæg på ”Digitalisering på Agendaen” vil vi gerne inspirere dig til hvordan du kan gribe situationen an. Vi vil prøve at gøre begrebet digitalisering konkret. Vi vil afmystificere og sætte konceptet i Nordjysk øjenhøjde.
Som deltager får du et sted at hvor du kan blive inspireret, du kan sparre med ligesindede og ikke mindst lære af andre ligesindede med samme interesse.
Inwido
Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst – enten organisk eller via opkøb. Inwido udgøres af 28 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere i 11 lande. I 2020 omsatte Inwido for 6,7 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 10,9%. Du kan følge Inwido’s rejse her LinkedIn og inwido.com.
Regin Madsen – Digital Chef – Inwido
Forretningsorienteret Neogeneralist med fokus på udvikling gennem digitale kanaler.
Som digital chef er hans overordnede ansvarsområder at sikre den bedste brug af de digitale kanaler og teknologier, i en omskiftelig og hurtigt transformerende virkelighed.
Hans baggrund er knap 20 år som udvikler, grafiker, selvstændig og konsulent alt sammen med base i den digitale verden. Derudover har han en indgående interesse for de muligheder, behov og trusler der ligger gemt i den digitale verden.
Digitalisering på Agendaen

Med konceptet ”Digitalisering på agendaen” vil Erhverv Norddanmark og Delegate – sagt ligeud – sætte Digitalisering på agendaen i Nordjylland.
Vi vil skabe en kontinuerlig dialog hvor Nordjyske virksomheder kan mødes og finde inspiration. Vi vil prøve at afmystificere begrebet. Via eksterne oplægsholdere vil vi sætte digitalisering i øjenhøjde og give konkrete bud på hvordan virksomheder – store som små – kan drage nytte af de forretningsmæssige, organisatoriske og tekniske muligheder.
De første tre arrangementer er:

  • 14/10: Digitalisering på agendaen: Er de digitale indsatser pengene værd? Cases og refleksioner fra Inwido
  • 23/11: Digitalisering på agendaen: IoT – mere end bare teknik. Eksempler på hvordan IoT kan indgå og ændre processer og forretningsmodeller
  • 25/01: Digitalisering på agendaen: Dataindsigt – hvordan data ændrer sporten. Indsigt i AAB’s brug af data i sporten og forretningen
Tilmeld dig – Digitalisering på agendaen: Er de digitale indsatser pengene værd?
Seminaret afholdes den 14. oktober 2021 fra kl. 14 til 17 hos Redmark i Hasseris Bymidte.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.