Enkel og intuitiv dokumenthåndtering – Sikkert og digitalt

Vi gør det nemt for dine medarbejdere at håndtere, dele og redigere filer – både internt og eksternt.
Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering tilpasset din virksomhed

Det skal være nemt og intuitivt for dine medarbejdere at håndtere virksomhedens dokumenter, så de ikke ender med at gå på kompromis med sikkerheden, ved at dele personfølsomme dokumenter eller på eget initiativ selv finde en fildelingsløsning, der ikke er omfattet af virksomhedens it-sikkerhedspolitik.

Hos Delegate har vi dybe kompetencer og mange års erfaring med at lave brugervenlige og overskuelige dokumenthåndteringsløsninger. Vi designer din løsning på standardsoftware fra Microsoft og så tilpasser vi den dine virksomheds specifikke forretningsmæssige behov.

Din løsning til dokumenthåndtering skal designes med fokus på at sikre  dokumenthåndtering er:

  • Nemt og enkelt for brugerne
  • Giver en digital helhedsoplevelse
  • Velintegreret til kundens øvrige systemer
  • Fleksibelt for videreudvikling

Derudover understøtter vores løsning til dokumenthåndtering nye teknologier inden for fx AI/ML, RPA og Chatbots.

sine-delegate
“Skal vi se sammen se nærmere på, hvordan din virksomhed kan få en løsning til dokumenthåndtering, der både er sikker, tilgængelig og nem? Du er velkommen til at ringe til mig på telefon 20 30 65 12 så ser vi på din virksomheds konkrete behov.”
– Sine Almstrup, Business Development Manager hos Delegate

Sikker, tilgængelig og nem fildeling

Når vi baserer din virksomheds løsning til dokumenthåndtering på Microsofts platform, gør vi det fordi, der er en hel række åbenlyse fordele for din virksomhed.

Du er fx sikker på, at gængse sikkerhedspolitikker er overholdt, så du undgår at jeres filer kommer i de forkerte hænder. Dine medarbejdere bevæger sig rundt på en kendt brugerflade, som de allerede kender fra Office 365, så det er nemt for dem at håndtere filerne. Derudover er jeres dokumenter også altid tilgængelige – uanset om du sidder på pc på kontoret, arbejder hjemmefra eller er på farten og kun har din mobil ved hånden.