Byg et solidt fundament med Dynamics 365 – Ét samlet system

Èt samlet system til salg, projekter, marketing, service og rapportering.
Dynamics 365

Bring jeres forretningskritiske systemer til nye højder

Med Dynamics 365 får du adgang til Microsofts ambitiøse cloud-platform, der samler al jeres data og forretningskritiske løsninger i skyen. På den måde kan du nemt udnytte de nyeste og bedste digitale muligheder og løsninger, der i sidste ende kan effektivisere hele din virksomheds værdikæde.

Microsoft Dynamics 365 giver dig mulighed for at udnytte hele din organisations potentiale ved hjælp af en fælles datamodel, der forbinder kunder, produkter, personer, driftsaktiviteter og meget mere.

Og med mulighed for hele tiden at kunne tilpasse og justere Dynamics 365 via apps og extensions, har du mulighed for løbende at optimere jeres arbejde. Samtidig er der minimal risiko for at miste data og tilretninger i forbindelse med en opdatering. Og opdateringen er nemlig en helt ukompliceret affære, der nemt kan klares uden at jeres system påvirkes.

“Skal jeg hjælpe dig med at afdække behovene for Dynamics 365 i din virksomhed. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 27 51 95 54, så finder vi sammen den rigtige løsning for din virksomhed.”
– Jacob Stenderup, Director hos Delegate

Vælg nemt funktioner til og fra efter behov

En af årsagerne til, at Dynamics 365 er en fordelagtig løsning er, at det er nemt at tilpasse til jeres behov – også selvom de måske ændrer sig over tid.

Førhen har det været nødvendigt med unikke tilretninger, som både er dyre og besværlige at vedligeholde. Microsoft Dynamics 365 er bygget op med apps og extensions, så du kan skabe lige det Dynamics miljø I har behov for. Helt konkret betyder det, at nye løsninger kan kobles til og fra efter behov, som du allerede kender det fra apps på telefon og tablet.

Disse løsninger kan du blandt andet få med Microsoft Dynamics 365:

Fra behovsanalyse til succesfuld implementering

Hos Delegate er vi eksperter i ovenstående områder og har gennem vores mangeårige erfaring udviklet et metodeværk til implementering, som skal sikre bedre afdækning af de reelle forretningsbehov. Modellen hjælper os og vores kunder med at klarlægge forretningskrav, modenheden og de trin organisationen og løsningen skal igennem for at nå de mål og den værdi, der forventes af Dynamics 365.

Vores metodeværk sikrer vores kunder en succesfuld implementering, hvad enten det er online, on-premise eller en migrering til online. Med mere end 30 konsulenter på området kan vi sikre en stabil og sikker leverance.

Delegate har også stor erfaring med at binde Dynamics 365 sammen med andre applikation som Office 365, Kunstig Intelligens, PowerBI, PowerApps, ERP-systemer og meget mere. Så står du med en kompleks forretningsudfordring, og ønsker du sparring på hvorledes du bedst når i mål, er Delegate et sikkert valg.