Webinar: Document Management med MS Teams

D. 24. maj kl. 09.00-09.30

Webinar

Document Management med MS Teams

D. 24. maj kl. 09.00-09.30

Mange virksomheder har taget Microsoft Teams til sig som det primære samarbejdsværktøj og oplever både de mange fordele men også de skyggesider der er, når nu det er så nemt.

MS Teams er nemt at anvende med mange funktioner og man kan lynhurtigt oprette et team, tilpasse fanerne med indhold og opsætte de mest relevante Apps og så er man klar til at invitere kolleger ind og samarbejde om filer, tjeklister og meget mere.

Mange brugere af MS Teams i organisationer med mere end 100 ansatte, oplever svagheden ved at det er så nemt at oprette nye Teams sites er, og man kan miste overblikket over de mange Teams, herunder de Sharepoint sites hvor filer og dokumenter ligger.

Set fra et administratorperspektiv er det svært at styre den lidt anarkistiske tilgang som MS Teams muliggøre i forhold til fil og dokument deling, GDPR, rettigheder.

Agenda

Webinaret er for dig kan genkende ovenstående og sidder i en organisation med 100 eller mere ansatte, som bruger Microsoft Teams og Dokumenthåndtering/Document Management.

  • MS Teams rolle for samarbejde i moderne organisationer
  • Styring og Governance med MS Teams og dokumenter
  • Sikkerhed: Intern & Ekstern deling af dokumenter & sikring af IP
  • Cases eksempler
  • Delegates offering: DMS-Teams
  • Sådan kommer du i gang

Hvem møder du?

Kim Hyttel Nikolajsen
Solution Provider

Tilmeld dig webinaret d. 24. maj kl. 09.00-09.30. Hvis du tilmelder dig men bliver forhindret, vil du modtage optagelsen af webinaret.

Kontakt

Har du spørgsmål til wwebinaret, er du meget velkommen til at kontakte Kim på mail.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.