European Energy
Strategisk løsning til effektiv understøttelse af projekt- og porteføljestyring linket med central styring af dokumenter og kontrakter.
European Energy

PPM og dokument-
håndtering

European Energy er en udvikler af vind– og solenergiprojekter. For nyligt er European Energy også begyndt at arbejde med Power-to-Xaltså omdannelse af overskydende elektricitet til flydende brændstoffer. 

European Energy havde brug for en ny løsning til at håndtere deres projekter, porteføljer samt deres dokument- og kontraktstyringEuropean Energy oplever en kraftig vækst, både i forhold til størrelsen af projekter, antallet af projekter og ikke mindst den geografiske spredning af energiparkerneDermed var det strategisk for European Energy at få en løsning, hvor alt var samlet ét sted. 

“Hvorfor skulle vi have en ny løsning? Det skulle vi fordi kompleksiteten stiger og det gør vores pipeline også. Så for at håndtere en øget kompleksitet og flere og større projekter, havde vi brug for en kvalificeret base til at håndterer den voksende kompleksitet i vores projekter.”
– Maja Rasmussen, Deputy Head of Projects, European Energy

Video

Se videoen hvor Maja Rasmussen, Deputy Head of Projects, Jens-Peter Zink Executive Vice President og Kristian Høeg Madsen Head of Business Development fortæller om værdien af deres nye løsning, samt hvorfor de valgte Delegate som samarbejdspartner. 

“Nu har vi et stor antal af projekter som vi kan følge mere eller mindre ”live”. Vores nye løsning understøtter ligeledes vores dokumenthåndtering herunder vores kontrakter.”
– Kristian Høeg Madsen, Head of Business Development, European Energy

Succeskriterier for European Energy

For European Energy var succes ensbetydende med: 

– En værdifuld for-analyse til at definere løsningsmuligheder og omfang som sikrede en optimal projektstart 

– Et tæt og agilt samarbejde ved hjælp af Teams og Azure DevOps for gennemsigtighed 

– Ægte engagement og professionalisme fra European Energys ledelse og nøgleprojektdeltagere 

 

Løsningen skulle levere følgende funktioner: 

– PPM-løsning, der understøtter projektledelse fra idé til projektafslutning og giver fuldt overblik over projekter og porteføljer mht. fremdrift, økonomi, risikohåndtering mv. 

– Sammenkædning af projekter med projektdokumenter som giver optimal brugervenlighed 

– Automatisk oprettelse af projektteamwebsteder med styret dokumenthierarki og foruddefinerede skabeloner 

– Automatisk tagging ved dokumentupload og adgang fra både Teams og SharePoint 

– Minimering af Excel ark 

“Tidligere havde vi flere forskellige platforme som håndterede det som vi nu har en samlet platform til at håndtere. Vi havde mange forskellige Excel ark, og mange forskellige platforme hvor forskellige projektledere styrerede efter jeres egne modeller. Vi flyttede rundt på data. Vores nye løsning har ”sandheden” et samlet sted.”
– Maja Rasmussen, Deputy Head of Projects, European Energy
“Er du interesseret i at høre mere om vores løsning til European Energy eller tænker du, at vi kan hjælpe dig med at optimere jeres projektstyring, dokument- eller kontrakthåndtering, er du velkommen til at sende mig en mail, så vi kan tage en uforpligtende snak om jeres muligheder.”
– Jacob Stenderup, Director hos Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.