Sustainability seminar (eller virtuelt) i samarbejde med Microsoft og Clever

Den 27. september fra 09.00-11.30 på vores kontor i Aarhus

Vær med på dagen virtuelt fra 09.00-11.30 på Teams

Seminar

Clever

Den 27. september fra 09.00-11.30 på vores kontor i Aarhus

Den 27. september fra 09.00-11.30 online

Clever, Microsoft og Delegate inviterer til seminar omkring Clevers brug af Azure IoT til at understøtte ladestandernetværket til elbiler – en vigtig komponent i Danmarks grønne omstilling.

 

Du kan også være med virtuelt

Har du ikke mulighed for at deltage on site på vores kontor i Aarhus, kan du tilgå seminaret virtuelt. Vi streamer hele seminaret og gør vores bedste for, at du som online deltager, også får en god oplevelse.

Clever er en af de største danske producenter og leverandører af ladestandere til el-biler i Norden. Clever leverer bæredygtig e-mobilitet på tværs af landegrænserne og forbinder de skandinaviske byer med fremtidens lynladestationer langs motorvejene. Clever har etablerede partnerskaber med størstedelen af de bilmærker, der sælger elbiler og plugin-hybridbiler i Danmark. En af de mest forretningskritiske systemer hos Clever er deres Charge Point Management System (CPMS).

Seminar/webinar i Aarhus.

Tid
Emne
Indhold
8.30 Ankomst Morgenmad og kaffe
09.00 Velkommen Velkomst v. Delegate
09.10 Microsoft Cloud for sustainability
09:55 Clever Clever fortæller om deres rejse v. Jonas Thomsen, CIO, Clever
10:35 Pause
10:50 Delegate Sådan leverer Delegate til Clever
11.35 Tak for i dag Afrunding og let frokost

Oplægsholdere

Jørn Floor Andersen
Azure Development Lead, Delegate

Jonas Thomsen
CIO, Clever

Sebastian Due Karlsson
Azure Business Group Lead, Microsoft

Seminar

Clever

Et CPMS er en IoT-applikationsplatform, der håndterer både de interne og eksterne processer forbundet med ladestanderne. Herunder administration af standerne, brugerstyring og intelligent opladning, så opladningen kan udskydes til et tidspunkt, hvor der bruges mindre strøm.

Clever har et eksisterende CPMS-system, der ikke kan skaleres til at håndtere den kraftige vækst af ladestandere, der kommer de næste år. Derudover er det kompleks at vedligeholde samt svært at udvide til at understøtte nye forretningsprocesser.

Delegate har bistået Clever med rådgivning og sparring omkring et nyt CPMS-system samt udvikling af løsningen.

Det nye CPMS-system leveres agilt og har skulle tage hensyn til eksisterende forretningsgange i forhold til kundeservicesupport, teknisksupport, fakturering, refusion, og API’er til Clever´s kunde mobilapp samt meget andet.

Omdrejningspunktet for seminaret er Clever, deres løsning og hvorledes processen har været. Microsoft vil sætte scene med en indflyvning til Azure, sustainability og hvad fremtiden bringer inden for IoT. Herefter vil Jonas Thomsen, CIO fra Clever, fortælle om rejsen til den nye løsning og de erfaringer de har gjort. Til sidst vil Delegate fortælle om vores samarbejde med Clever og hvordan vi leverer løsninger i Azure.

Kontakt

Har du spørgsmål til seminaret, er du meget velkommen til at kontakte Morten på mail.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.