Webinar: CRM og dokumenthåndtering

D. 5. maj kl. 09.00-09.30

Webinar

CRM og dokument-håndtering

D. 5. maj kl. 09.00-09.30

Skab de optimale dokumenthåndteringsløsninger i en digital hverdag. Tilmeld dig webinaret og bliv klogere på, hvordan dine dokumenter kan blive digitale, og hvordan I kan gøre det lettere at samarbejde både internt og eksternt.

På webinaret vil vi gennemgå de forskellige løsninger, vi tilbyder, og som du og dine medarbejdere kan få glæde af.  

Agenda:  

  • Intern brug  
  • Ekstern brug og digitale signaturer 
  • Use cases   

Med dokumenthåndtering via Microsoft Teams kan alle dine medarbejdere let tilgå relevante informationer, og det bliver lettere for dine medarbejdere at arbejde med fildeling, vidensdeling mellem filialer eller afdelinger. Det er også muligt at arbejde med digitale signaturer.  

Ved at kombinere CRM og dokumenthåndtering i Teams, kan du samle alt information om dine kunder ét sted, og du får således et 360 graders overblik, som dine medarbejdere også let kan tilgå.  

Digital dokumenthåndtering giver også dine medarbejdere og andre uden for din organisation enkel filadgang, mens de er på farten. Løsningen kan altså fungere både internt og eksternt.  

Med en digital dokumenthåndteringsløsning kan du skabe et mere dynamisk arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan tilgå dokumenter og være i dialog med deres kollegaer løbende. Det skaber fremdrift, og der kan hurtigere tages beslutninger. De får en interaktiv og enkel løsning, som frigiver tid til andre arbejdsopgaver. 

Du kan desuden spare en del Microsoft Dynamics 365 licenser med denne løsning, da den åbner op for filadgang og fildeling i din virksomhed. Alt foregår i Teams, hvilket skærer ned på nødvendigheden af Dynamics licenser.  

Hvem møder du?

Jakob Hemmingsen
Solution Provider

Morten Fritsch
Director

Tilmeld dig webinaret d. 5 maj kl. 09.00-09.30. Hvis du tilmelder dig men bliver forhindret, vil du modtage optagelsen af webinaret.

Kontakt

Har du spørgsmål til workshoppen, er du meget velkommen til at kontakte Morten på mail.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.