Business Applications | Webinar

Copilot for Sales

I 2024 forandrer AI-værktøjer som ChatGPT og Copilot vores måde, at arbejde på. Microsofts Sales Copilot er i frontlinjen af denne revolution, skræddersyet til at forbedre produktiviteten og effektiviteten i salgsteams. På dette webinar får du en forståelse for, hvordan Sales Copilot kan revolutionere dine salgsstrategier og kundeinteraktioner. Vi kommer tilmed med konkrete actions til hvordan du kan optimere dit salgsteam.

På webinaret vil du lære:

• Effektiv mødehåndtering: Lær hvordan du kan udnytte AI til at afholde produktive møder og sikre effektive opfølgninger, spare tid og forbedre resultater.

• Forbedret kundekommunikation: Ved at bruge Outlook integreret med Sales Copilot viser vi dig, hvordan du kan kommunikere mere effektivt med dine kunder. Opdag hvordan du kan dokumentere interaktioner problemfrit, og sikre at ingen detaljer overses.

• Intelligent CRM-interaktion: Dyk ned i mulighederne for at tale med dit CRM-system via AI. Sales Copilot vil guide dig i at vælge de næste bedste handlinger og fokusere på vigtige kunder, og optimerer dine salgsindsatser med præcision.

Hvem er det relevant for?

Salgsprofessionelle, teamledere og afdelingschefer, der ønsker at strømline deres operationer og forbedre dataforståelse gennem AI.

Det praktiske

Dato: Onsdag d. 12. juni 2024

Tid: Kl. 09.00-09.30

Agenda

• Introduktion til Copilot og Copilot Sales

• Demo og licenser i Copilot Sales

• Gode råd og implementering af Copilot sales

Oplægsholdere
Bo Fischer Carlsen, Managing Consultant, Delegate
Rune Daub, Solution Provider, Delegate

Kontakt

“Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at sende mig en mail.”

Rune Daub, Solution Provider

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish