Modern Workplace | Webinar

Copilot Governance

Sikr din Copilot til Microsoft 365-adaption (med Delegates Governance Framework)

Deltag i dette webinar, hvor vi dykker ned i vigtigheden af governance for at maksimere fordelene ved Copilot. Ved at deltage får du indsigt i, hvordan du beskytter data, overholder regler og tilpasser brugen af Copilot til din organisations behov, hvilket alt sammen er afgørende for en vellykket adaption.

Copilot til Microsoft 365 revolutionerer din måde at arbejde på ved at integrere banebrydende AI direkte i de værktøjer, du bruger hver dag, som Word, Excel og Outlook. Det forbedrer produktiviteten, kreativiteten og effektiviteten ved at give intelligente forslag, automatisere rutineopgaver og muliggøre mere sofistikeret dataanalyse.

Copilots sande styrke kan dog kun udnyttes fuldt ud med robust governance. Implementering af klare politikker og kontroller sikrer datasikkerhed, overholdelse og korrekt brug, hvilket gør det til et transformativt aktiv, der fremskynder ydeevnen og tilpasser sig organisatoriske standarder og regler. Med den rette styringsramme på plads, bliver Copilot en katalysator for innovation og en hjørnesten i en moderne digital strategi på arbejdspladsen.

Copilot Microsoft 365 er på alles læber, og mange virksomheder – private og offentlige – arbejder på at indføre Copilot. Bekymringer og manglende styring blokerer nogle gange rejsen. Deltag i dette webinar og hør om Delegate Copilot Governance-programmet, som kan hjælpe dig med at udnytte det fulde potentiale i Copilot.

Det praktiske

Dato: Torsdag d. 20. juni 2024

Tid: Kl. 10.30-11.00

Webinaret vil blive afholdt på engelsk

Agenda
  • Kort introduktion til Delegate Copilot Adoption Services

  • Hvorfor fokusere på governance i forbindelse med Copilot til Microsoft 365?

  • Rammer for styring af Delegate Copilot
Oplægsholdere
Bo Fischer Carlsen, Managing Consultant, Delegate
Sten Grønning, Business Develeopment Manager, Delegate

Kontakt

“Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller send mig en mail.” Sten Grønning, Business Development Manager

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish