Salgsoptimering og effektivisering af dine kørende sælgere

Planlægning og ensretning er afgørende, når du skal optimere din kørende salgsstyrke – derfor skal du digitalisere Field Sales.
Field Sales

Får overblik og kontrol i en travl hverdag

For at få succes med en kørende salgsstyrke kræver det først og fremmest, at du har dine sælgere på vejen i stedet for at have dem siddende hjemme bag skrivebordet. Det lyder banalt og indlysende – men ikke desto mindre er det i mange kørende salgsafdelinger en reel udfordring at minimere sælgernes tid bag skrivebordet og på vejen, og optimere deres tid ude hos kunderne.

Det kræver planlægning og overblik at undgå, at sælgerne spilder tid bag skrivebordet og på landevejen. Og det kræver ensretning og kontrol at sikre, at de bruger deres tid hos kunderne effektivt og på de rigtige opgaver. Det er her Field Sales kommer ind i billedet.

“Lyder Field Sales som en løsning, der kan være med til at optimere og effektivisere din salgsafdeling yderligere? Og har du fået lyst til at få mere at vide om mulighederne
med Field Sales. Ring til mig på telefon 27 51 95 54 så ser vi nærmere på din virksomheds behov.”
– Jacob Stenderup, Director

Field Sales optimerer på flere parametre

Du kan optimere hverdagen for din salgsstyrke på mange punkter med vores Field Sales-løsning. Med Field Sales kan du fx:

  • Få et samlet overblik over kunder, besøgsrapporter og historik, og et effektivt arbejdsredskab til planlægning, styring, kontrol og rapportering.
  • Spare tid på administrative opgaver  – tid, som i stedet kan bruges hos kunderne. Og alle opgaver følges til dørs med de samme, hurtigt og effektivt.
  • Få et overblik over sortimentet i hver enkelt butik, og du kan planlægge sælgernes besøg i butikkerne med faste intervaller, så I selv kan trimme salgsområderne.