Digital platform til Finansforbundet

Finansforbundet har fået nyt markedsledende karriereunivers – Delegate har udviklet CMS til platformen.

Finansforbundet

Nyt markedsledende karriereunivers 

Det nye tiltag hedder Worklife Investment Universe og inkluderer en digital platform som Delegate, i samarbejde med Think! Digital, har udviklet. Think har stået for UX og design, mens Delegate har været ansvarlige for at udvikle CMS, for at skabe digital forretningsudvikling.

Finansforbundet er en fagforening for medarbejdere i den finansielle sektor i Danmark. Med det nye karriereunivers bliver Finansforbundet nu en endnu stærkere medspiller for sine medlemmer. Det digitale univers indeholder bl.a. karriereafklarende øvelser og muligheden for at lave en karriereplan. På denne måde nuanceres og styrkes dialogen mellem medlemmerne og Finansforbundets konsulenter. På den måde sikres den digitale forretningsudvikling.

”Finansforbundet står med, Worklife Investment Universe, styrket i forhold til at støtte medlemmerne i at udvikle deres kompetencer og arbejdsliv, så de fortsat er sikret en plads på det finansielle, eller øvrige arbejdsmarked. Udviklingen af det digitale univers var derfor et meget vigtigt projekt for os,” siger Senior Projektleder hos Finansforbundet, Jesper Randbæk Christensen.

En positiv og læringsrig proces

Udviklingen af universet har været både et interessant og intensivt forløb, hvor produktion af indhold, design og udvikling har kørt sideløbende. Delegates konsulenter har ifølge Worklife Investment koordinatoren hos Finansforbundet, Anne Agerbæk, udmærket sig ved deres store fokus på læring, som er systematiseret i løbende evalueringer, de såkaldte sprint reviews. Den løbende refleksion undervejs i processen har gjort, at det trods stramme deadlines ikke kun blev et godt resultat, men også en positiv proces, siger Anne Agerbæk. Og en proces hvor styringen med arbejdsprocessen har bevirket, at folk har kunne holde balance i deres arbejdstid. Det har samtidig været en meget positiv oplevelse at forholde sig til gode og dårlige erfaringer undervejs i stedet for efter projektets afslutning.

Delegates konsulenter er, ifølge Anne Agerbæk, professionelle, interesserede og imødekommende. De formår at skabe fornemmelsen af, at alle involverede er ét samlet team, som arbejder for ét samlet mål. Konsulenterne har samtidig et personligt overskud, hvilket sikrer en god stemning selv i perioder med tidspres.

Nødvendigt med specialiserede kompetencer

”Delegates konsulenter formåede hurtigt at sætte sig ind i Finansforbundets behov og i hvad slutproduktet skulle være. Konsulenternes professionalisme og tekniske kompetencer har skabt stor tryghed undervejs i udviklingsprocessen. Vi er derfor meget tilfredse med samarbejdet med Delegate.” siger Jesper Randbæk Christensen.

Ifølge Anne Agerbæk har konsulenternes specialiserede kompetencer været afgørende for realiseringen af projektet. Delegates konsulenter kombinerer højt specialiserede IT kompetencer med forretningsforståelse, og forstår at kommunikere til alle interessentniveauer, siger Anne Agerbæk.

Samarbejdet med Delegate har stor værdi for finansforbundet

Udfordringen ved opgaven hos Finansforbundet var at sikre funktionaliteten på tværs af flere forskellige systemer, som samtidig var i forskellige SharePoint versioner. Samtidig havde brugerne af sitet mistet tilliden til systemerne pga. nedbrud og manglende driftssikkerhed.

”Jeg er sikker på, at vi kommer til at se en stor mængde fordele fra den løsning som Delegate har lavet: Langt færre fejl og langt færre nedbrud,” siger Konsulent hos Finansforbundet, Jim Hemmje.

Vellidte samarbejdspartnere & betroede rådgivere

Delegates konsulenter har på kort tid formået at genskabe tilliden til systemet, siger Konsulent hos Finansforbundet, Jim Hemmje. Han fremhæver, at det er et kæmpe plus, at Delegates konsulenter sidder on site ved Finansforbundet, da det giver dem muligheden for at have en direkte kontakt til slutbrugerne. Delegates konsulenter er samtidig meget vellidte og respekterede af alle i huset. Dette har gjort en forskel i projektprocessen, fordi det har lettet samarbejdet med sitets forskellige interessentgrupper, og har sikret digital forretningsudvikling.

Jim Hemmje fremhæver konsulenternes evne til at arbejde agilt som en af deres helt store styrker. De har fx været gode til at prioritere imellem opgaverne, og til at skalere op eller ned på detaljerne i løsningen alt efter Finansforbundets ønsker og behov. Dette har været vigtigt, fordi det var nødvendigt at udvikle dele af løsningen ad hoc. I den sammenhæng har Delegate været en yderst fleksibel samarbejdspartner, siger Jim Hemmje.

Finansforbundet er, ifølge Jim Hemmje, meget glade for samarbejdet. Både fordi Delegates konsulenter gør et godt stykke arbejde, men i særlig grad fordi de formår at være rådgivere. ”I løbet af vores samarbejde har jeg tilladt mig selv i stigende grad at stole på deres gode råd.” siger Jim Hemmje, ”Til dels fordi Delegates folk er vanvittig dygtige, men mest fordi Delegates konsulenter har en meget høj integritet i forhold til det de laver. De vil hellere sige nej til en opgave end løse den dårligt.”

Ønsker du at læse mere om Digital Forretningsudvikling?

“Vi har hjulpet rigtig mange kunder med at digitalisere processer, der ikke kun løfter interne arbejdsgange, men samtidig også kundernes oplevelse. Med kompetente konsulenter og dygtige udviklere, kan vi hjælpe jer med at optimere selv de sværeste processer. Ring til mig på telefon 53 53 69 59, så starter vi med en snak om din virksomheds behov.”
– Morten Fritsch, Director hos Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.