Vi skaber unikke oplevelser og enestående løsninger

Vi er Delegate

Velkommen

Hvad enten du er kunde eller medarbejder hos os, får du en unik og personlig oplevelse af højeste kvalitet og med sans for detaljen. I Delegate ser vi os selv som konsulenthusenes svar på et boutique-hotel.

Verden står ikke stille, og det gør vi heller ikke i Delegate. Vi er helt tæt på de nyeste teknologier, og vi er eksperter i at forstå din forretning og i at skræddersy teknologiske løsninger, der gør en forskel og skaber synlige resultater.

Men vi giver dig ikke kun det, du kan forvente af et godt konsulenthus. Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og personlighed – foruden naturligvis kvalitet på alle niveauer. Vi er dedikerede og engagerede, og vi er uforskammet ambitiøse. Men vi har også hjertet på det rette sted og er altid lyttende og aldrig bedrevidende. Målet står lysende klart: at give vores kunder en unik oplevelse og skabe de bedste løsninger med sans for både detaljen og helheden.

Vi leverer forretningskritiske it-løsninger til en række danske virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme, herunder Azure, Dynamics 365, Modern Workplace (Teams) og Data AI. Og vi er en ambitiøs og kompetent rådgiver i den digitale transformation, hvor den eneste konstant er, at verden er i forandring.

Vi er stærke alene, men vi er også en del af Broad Horizon, som med base i Holland har samlet en række konsulenthuse. Det betyder, at vi i udviklingen af løsninger kan trække på de fremmeste eksperter inden for eksempelvis sikkerhed, data management eller cloud, og at vi kan skabe og implementere samlede IT-løsninger, der spiller perfekt sammen.

Samlet set har Broad Horizon mere end 1.000 dygtige medarbejdere, heraf 400 i Norden fordelt på danske Delegate og Projectum og finske Sulava.

Læs mere om Broad Horizon her

”Vi har et ekstraordinært fokus på mennesket i alt, hvad vi gør. Vi knokler for at udvikle vores kunder, alt imens vi prioriterer at have den bedste arbejdsplads, og hvor det at gå på arbejde giver energi og overskud. Tårnhøj faglighed, tryghed og trivsel giver de bedste forudsætninger for at skabe fantastiske løsninger sammen med vores kunder.”
– Jakob Schou, CEO hos Delegate

At være ’Delegater’ er noget helt særligt

Vi har et massivt fokus på at tiltrække de bedste talenter i branchen og at sikre vores ’Delegaters’ en kontinuerlig uddannelse, personlig udvikling og tydelige karriereforløb.

I Delegate har vi store og gensidige forventninger til hinanden, både fagligt og personligt, og vi er båret at stærke værdier, der gennemsyrer hele organisationen.

Blandt vores nøgleord er anerkendelse, hjælpsomhed og ordentlighed. Vi ser hinanden som hele mennesker, der skal være i balance, og vores medarbejderes trivsel og udvikling er altafgørende for, at vi kan blive ved med at skabe succeser for vores kunder. Måske er det derfor, at vi i 2022 er blevet kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads.

Læs mere om at arbejde i Delegate i vores karriereunivers