Hvem er Delegate? Lad os hjælpe jer til nye højder

Vi er Delegate

Velkommen

Du kender godt fornemmelsen af at blive taget virkelig godt hånd om. Følelsen af bare at kunne læne sig ind i et projekt velvidende, at du har talentfulde mennesker omkring dig med sans for både overblikket og detaljerne. Selv de mindste detaljer, gør en stor forskel.

Den fornemmelse får du sammen med os i Delegate. Hvad enten du er kunde eller medarbejder hos os,  kan du være sikker på at blive mødt af et balanceret miks af nærvær og arbejdsomhed, der sikrer en kreativ, effektiv, behagelig og dybt faglig atmosfære.

Funderet i en rummelig kultur, der udspringer af et stærkt ønske om at give tilbage ved at udvikle unge it-talenter, tager vi hånd om at optimere og udvikle din forretning med it, mens du føler dig mødt, inspireret og ekstra godt taget hånd om i processen.

For én ting er, at vi dykker helt ned i at forstå jeres forretning, udfordrer jer på professionel vis, udvikler solide løsninger sammen med jer og ikke mindst sikrer, de bliver taget i brug, så I når jeres mål.

En anden ting er, hvordan du har det, mens det står på. Du vil føle dig mødt på alle niveauer, mens vi giver dig både det, du forventer og det, der overrasker dig positivt undervejs.

”Hos Delegate går vi hver dag på arbejde, for at du kan træde ind i en atmosfære af høj kvalitet, faglig stolthed, personlig service og sans for detaljen. Vi er ikke de største, men hver og en blandt de bedste til det, vi laver, og det arbejder vi hårdt på at stille til rådighed for dig i kraft af stærke it-løsninger pakket ind i positive oplevelser.”
– Jakob Schou, CEO hos Delegate

IT-løsninger tilpasset din forretning

Hos Delegate arbejder vi med Big Data, IoT, Machine Learning, Customer Experience Management, CRM, Field Service, Intranet, Digitized Workplaces og Data Driven Products & Services. Vi leverer løsninger på Microsofts platforme tilpasset jeres unikke forretning.

Vi sætter en ære i at forstå jeres forretning, udfordrer jer, udvikler løsninger sammen med jer og sikrer, at de bliver taget i brug, så I kan nå jeres mål. Vi stræber efter at overgå jeres forventninger og for at bevise, at vi kan gøre en forskel sammen. Det er forretningsoptimering og forretningsudvikling gennem IT. Det er fælles succes. Det er det, Delegate kan.