Delegate samler udelukkende på dygtige medarbejdere

Grundlaget for vores succes er medarbejdere der får rum og tid til personlig og faglig udvikling.
Hvorfor Delegate

Når vi kræver, du er dygtig, skal vi også være det

Hvad er vigtigt for dig i forhold til dit arbejde? Er det faglighed og de bedste kollegaer i branchen? Er det rum og tid til kreativitet og personlig udvikling? Måske det er fokus på sundhed og balance mellem arbejde og familieliv.

Vores kulturelle og organisatoriske rødder er uforskammet ambitiøse og skandinaviske, uden at vi mister jordforbindelsen og evnen til at være der for hinanden. Vi tror på, at de bedste resultater grundlægges i mødet mellem det dygtige, ambitiøse og nysgerrige individ og det fagligt stærke og erfarne fællesskab. Og vi tror på, at den bedste forudsætning for at skabe frugtbare møder og fantastiske resultater er nærvær, gensidighed og anerkendelse.

Som medarbejder hos Delegate er du også medejer og tager ansvar for både egen og Delegates udvikling og succes. Delegate er ikke en fabrik, men en organisme. Som organisme fungerer helheden, når alle dele fungerer i sig selv og i gensidigt samspil. Det betyder, at vi på én og samme tid forventer udvikling af hver enkelt medarbejder samt tilskynder, at Delegate som helhed påvirkes og udvikles i
samspillet.

Det kræver medarbejdere og ledere af en særlig støbning. Højt kompetente mennesker, der bliver endnu bedre på et hold. Ambitiøse individer, der aldrig bliver arrogante og bedrevidende, men forbliver ydmyge og nysgerrige. Dedikerede og engagerede mennesker med blik for både detaljen og det store billede. Mennesker der både tænker selv og tænker med. Og ikke mindst, med hjertet på det rette sted.

Vi ved, det er ambitiøst og anderledes. Det er derfor, det er spændende.

“Vi søger altid efter de dygtigste udviklere og forretningskonsulenter i markedet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om en karriere hos Delegate.”
– Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen og Michael Osbech, Talent Acquisition Specialists hos Delegate

Company Fridays, work-life-balance og medarbejdertrivsel

Hos Delegate vil vi være tæt på kunderne, og løsningerne udvikles ikke på kontoret, men ude hos den enkelte kunde. Derfor har vi stort fokus på at skabe nogle rammer, der holder sammen på virksomheden gennem sociale og faglige arrangementer.

Det sker blandt andet gennem vores “Company Friday”, som vi afholder flere gange om året. Her mødes alle ansatte en hel dag, og deler viden om faglige emner, og bliver opdateret på udviklingen i Delegate.

Selvom både det faglige niveau og ambitionerne er tårnhøje, har vi hos Delegate stort fokus på work-life-balance.

Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor det er naturligt at stifte familie – og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor har vi fleksible arbejdstider, og børn er velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads. Desuden har vi flere årlige arrangementer for ansatte og deres familier.

Fordi vi er så glade for vores medarbejdere, er det vigtigt for os at passe rigtig godt på dem. Men også at de passer på sig selv.

Derfor tilbyder vi sunde aktiviteter, se de kan passe på deres sundhed og velbefindende. Vi har fx en løbeklub, træningsfaciliteter og massageordning.

”Vi bruger mange kræfter på at finde de rigtige medarbejdere. Så det giver kun mening at gøre alt for, at de møder glade på arbejde og kan yde deres bedste.”
– Peter Østergaard, partner hos Delegate

Great place to work

Vi har deltaget i Great Place to Works (GPTW) arbejdspladsundersøgelse siden 2013. Fra 2013-2016 blev vi kåret som Danmarks bedste IT-arbejdsplads. I perioden 2017-2021 har vi ligget i top 3 blandt de bedste IT-virksomheder i Danmark.

2021: 2. plads i kategorien “IT-branchens (DK) Bedste Arbejdsplads”, 4. plads i kategorien “Danmarks Bedste Arbejdsplads” og 16. plads i kategorien “Europe’s Best Workplace” (2020)

Undersøgelsen består af to dele: et spørgeskema til medarbejderne og en kulturprofil som udarbejdes af vores People & Culture. Undersøgelsen rummer 5 dimensioner:

  • Troværdighed
  • Respekt
  • Retfærdighed
  • Stolthed
  • Fællesskab

Vi har hvert år haft stort udbytte af feedbacken fra medarbejderne samt af arbejdet med kulturprofilen. Det er et af vores værktøjer til at opnå vores mål: Vi vil skabe rammerne for, at vores ledere og medarbejdere hver dag kan leve og opleve vores værdier – både internt og eksternt.

Vi er meget stolte af og glade for, at vi hver eneste år har placeret os i toppen af GPTW feltet, både blandt it-arbejdspladserne og i det samlede felt. De virksomheder som deltager i GPTW, er alle virksomheder som har valgt at gøre en indsats for at udvikle deres arbejdsplads og som samtidig er villige til at give deres medarbejdere en kanal til at vurdere virksomhedens rammer, ledelse og kultur. Det er derfor et stærkt felt at placere sig i.