Personaliseret portal og intranet til Udenrigsministeriet
Målrettet og tilpasset kommunikation letter medarbejdernes adgang og samler alle væsentlige oplysninger ét sted.
Udenrigsministeriet

Personaliseret portal til den enkelte medarbejder 

Målrettet og tilpasset kommunikation letter medarbejdernes adgang og samler alle væsentlige oplysninger ét sted.

Udenrigsministeriet ønskede en ny forside, der kunne fungere som indgang til deres SharePoint-baserede intranet. Forsiden skulle kunne personaliseres til både den enkelte medarbejder og den enhed, medarbejderen arbejdede i, så kun den information, der var relevant, blev præsenteret.

Målrettet og tilpasset intranet kommunikation

Delegate har flere års erfaring i at lave intranet til virksomheder, og har arbejdet med mange forskellige typer af virksomheder. Derfor var vi glade for at få denne opgave, som vi var sikre på at kunne løse til kundens tilfredshed.

Delegate implementerede en løsning, der håndterer mere end 50 forskellige målrettede informationskilder og tilpasser forsiden til den enkelte bruger.

Når brugeren logger på, vises den personaliserede forside. Og dér, er der næsten ubegrænset mulighed for informationsformidling:

  • Nyheder fra både interne og eksterne kilder  – fx nyheder fra Ritzaus Bureau og de vigtigste danske medier
  • Søgning i diverse ordbøger
  • Indlejring af brugerens kalender
  • Indlejring af brugerens e-mail
  • Meddelelser om brugerens arbejdsopgaver
  • Genveje til ofte anvendte funktioner
  • Kombination af eksterne og interne datakilder
  • Find medarbejder

Med den personaliserede forside har Udenrigsministeriet fået et centralt arbejdsredskab, der med stor brugervenlighed letter medarbejdernes adgang til relevant information. Løsningen er tidsbesparende, da alle væsentlige oplysninger er samlet på ét sted. Og ledelsen kan på en enkel måde kommunikere til de ønskede målgrupper i organisationen.

Ønsker du at læse mere om Strategisk Rådgivning eller Proces Optimering?

“Vi har hjulpet rigtig mange kunder med at digitalisere processer, der ikke kun løfter interne arbejdsgange, men samtidig også kundernes oplevelse. Med kompetente konsulenter og dygtige udviklere, kan vi hjælpe jer med at optimere selv de sværeste processer. Ring til mig på telefon 53 53 69 59, så starter vi med en snak om, hvor I er i dag, og hvilke behov I har.”
– Morten Fritsch, Director hos Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.