Find din rigtige hylde

Uanset din erfaring, og om du er specialist eller generalist, kan du fortsætte din karrierevej og videre udvikling i Delegate.

Hos Delegate udvikler du dig i et stærkt fagligt fællesskab med kontinuerlig uddannelse og personlig udvikling. Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra selv at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder. Du kan starte allerede, mens du er under uddannelse eller nyuddannet og bygge gradvist på med mere ansvar, dybere teknologikendskab og mere kundekontakt fra projekt til projekt. Når du avancerer fra Senior Consultant, vælger du i samspil med os, om du skal fortsætte ad specialist- eller generalistsporet.

feel it

Studerende

Vi vil meget gerne have dig ombord, allerede mens du er under uddannelse, for vi ved hvilken værdi, det giver at få dygtige studerende med på holdet – både for dig og os.

Associate Consultant

Som associate consultant hos Delegate har vi sammen fokus på, at du styrker dit kendskab til de teknologier, vi arbejder med.

Consultant

Som Consultant hos Delegate har du erfaring med mindst én af de teknologier, vi arbejder med. Vi går meget op i, at alle får selvstændigt ansvar, for det giver ikke mening at ansætte dygtige folk og holde dem i snor.

Senior Consultant

Som Senior Consultant hos Delegate har du et indgående kendskab til den teknologi, du er ansvarlig for, og samtidig varetager du den direkte kontakt til kunden på vegne af dit team.

Managing Consultant

Som Managing Consultant hos Delegate har du ansvar for, at vores projekter bliver en succes hos kunden. Ofte som projektleder på projektet, hvor du sikrer det tætte samarbejde mellem kunden og Delegates Team.

Principal Consultant

Som Principal Consultant hos Delegate har du mange års erfaring som konsulent. Du har både den tekniske indsigt og en dyb forståelse for, hvad der bringer værdi for forretningen.

Solution Provider

Som Solution Provider hos Delegate har du ansvar for hele leverancen. Du refererer til kundens ledelse og har et strategisk overblik over det samlede projekt hos kunden.

Managing Specialist

Som Managing Specialist hos Delegate har du ansvar for, at vores tekniske løsninger lever op til kundens behov. Du er specialist inden for et givet område og tager ansvar for at løfte Delegates tekniske udvikling.

Principal Specialist

Som Principal Specialist hos Delegate har du mange års erfaring, hvilket giver dig en teknisk indsigt, der gør dig i stand til at tage ansvaret for funktionaliteten og kvaliteten af den samlede løsning, vi leverer til kunden.

Master

Som Master hos Delegate har du mange års teknisk erfaring fra flere platforme og har ansvaret for de mest komplekse tekniske leverancer. Du refererer til kundens ledelse og har det tekniske overblik over det samlede projekt hos kunden. Du inspirerer og guider både internt og eksternt ift. Teknologi.

Junior Developer

Som Junior Developer hos Delegate har vi sammen fokus på, at du styrker dit kendskab til de teknologier, vi arbejder med.

Developer

Som Developer hos Delegate står du stabilt på et fagligt fundament. Du er nysgerrig og videbegærlig, og kan hurtigt tilegne ny viden, reflektere over den og anvende den. Vi går meget op i, at alle får selvstændigt ansvar, for det giver ikke mening at ansætte dygtige folk og holde dem i snor.

Senior developer

Som Senior Developer hos Delegate udfører og designer du selvstændigt større løsninger, som du er ansvarlig for. Du er i stand til at deltage i både arkitektur og konsensusdiskussioner, og er nysgerrig herpå. Du agerer tilmed rollemodel for andre kollegaer, hvor du deler ud af din faglige viden.

Distinguished developer

Som Distinguished developer er du enten specialist eller generalist, og inden for dit område sikrer du vidensdeling af kodeprincipper mv.. Du har ansvar for kvaliteten af den samlede løsning. Du driver arkitektur-diskussionerne på udvalgte områder og deltager i kommunikationen med kundens tekniske team, hvor du sikrer det tætte samarbejde.

Lead Developer

Som Lead Developer hos Delegate er du et af vores tekniske fyrtårne, og du har ansvaret for den samlede løsning.

Du driver arkitektur-diskussioner på hele leverancen, og sikrer at der er konsensus med kundens tekniske team. Du løfter det tekniske og faglige niveau både internt som eksternt, og du skaber, formidler og håndhæver best practices på alle niveauer.