Oplev Delegate

I Delegate kan du udvikle dig i et stærkt fagligt og socialt fællesskab – allerede inden du bliver ansat. Følg med på siden, sig til og slå til, når der er noget, du vil opleve.

What makes your heart beat?

Hør Thomas Bo fortælle om hans passion for teknologi.

Hør Thomas Q. fortælle om hvorfor han skabte Delegate.

Hør Sara beskrive det helt unikke vi har i Delegate.

Hør hvordan Sara arbejder hos vores kunder.

Hør hvordan Thomas Bo fortæller om vores ordentlighed.

Hør hvordan Lilian blev overbevist om at hun skulle være en Delegater.

På udveksling i Spanien

Med kufferten pakket og klar siger Annesofie på gensyn til sine Delegate kolleger. Men selvom turen for Annesofie går til Barcelona i et halvt år, kommer gensynet langt før det. De skal nemlig have teammøde i næste uge, og Annesofie fortsætter arbejdet fra sin lille lejlighed i sydens sol.

Følg med i Annesofies ophold i Barcelona, hvorfra hun fortsætter som studentermedhjælper hos Delegate.

Tobias arbejder fra Canada

Konsulent på ski i Rocky Mountains

I december drog Tobias sammen med sin kæreste over på den anden side af jordkloden. Hun skulle læse derovre, og Tobias skulle arbejde. Tobias mærker fortsat nærværet mellem selv, kollegaerne og kunderne – trods den store tidsforskel. Det er en del af aftalen, og en del af den gensidighed vi sætter i fokus hos Delegate.  

Læs mere om Tobias’ hverdag og hvordan det fungerer at arbejde på den anden side af jordkloden.  

Der er flere muligheder for at føle stemningen i Delegate i løbet af året

Azure-event (3 dage) – 28. september, 5. og 12. oktober 2022
Kl. 17.00-22.00

Hummeltoftevej 49
2830 Virum

Er du interesseret i, at lære mere om Azure og få praktisk erfaring, kan du melde dig til vores arrangementer d. 28. september, d. 5. og 12. oktober hvor vi afholder arrangementer med undervisning og praktiske opgaver. Her vil du møde Christoffer Broberg og Ramtin Asef-Nakhai, som vil undervise og stå til rådighed under eventet. Du kan også få en snak med Julie og Sofie om fremtidsmulighederne i Delegate.

Har du allerede blod på tanden? Så find os på LinkedIn, hvor du kan se de nyeste jobopslag og kontakte vores recruiters.

Konsulentrollen – Under og efter studiet – 26. oktober 2022

Er du nysgerrig på karrieremulighederne indenfor IT-branchen? Vær med, når Elisabeth, Danny og Malthe fortæller om deres rejse ind i konsulentrollen. På dette webinar dykker vi ned i rollen som konsulent, og udforsker karrieremuligheder i Delegate.

Vil du se flere events? Så følg med på vores Instagram og Facebook, hvor vi løbende laver opdateringer om events mm.

Vil du have karriere ved Delegate? Følg os på LinkedIn og se mere om jobmulighederne hos os.

Robogate i Aarhus – Kod robotter der skal kæmpe mod hinanden – 2. november 2022

Kom og vær med når Delegate inviterer på kodeaften d. 02/11 kl 17-22! Aftenen vil gå med at kode virtuelle robotter, som skal kæmpe mod hinanden. Tag dine studiekammerater, eller andre interesserede venner med, og kod aftenens bedste bot! Delegate giver selvfølgelig aftensmad!

Vil du se flere events? Så følg med på vores Instagram og Facebook, hvor vi løbende laver opdateringer om events mm.

Vil du have karriere ved Delegate? Følg os på LinkedIn og se mere om jobmulighederne hos os.

Vi er sociale – følg med

Oplev Delegate gennem vores sociale medier. Hvis du er nysgerrig på Delegate fra et fagligt perspektiv, så besøg vores Linkedin, hvor vi løbende poster vores nyheder og tilbud om webinarer. På Facebook dykker vi ned i vores kultur. Her kan du se glimt af de sociale arrangementer og det sammenhold vi har. Hvis du har lyst til at følge med i hverdagens strabadser, så kig forbi vores instagram, hvor flere af vores konsulenter tager dig med, og giver dig indblik i deres dagligdag. På YouTube kan du høre flere af vores kollegaer fortælle om, hvordan det er at arbejde i Delegate.