Ung i Delegate

Vi vil meget gerne have dig ombord, allerede mens du er under uddannelse, for vi ved hvilken værdi, det giver at få dygtige studerende med på holdet – både for dig og os.

Kulturen i Delegate

I Delegate er der fokus på mennesket og den evige udvikling. Hvis personligheden og indstillingen er i orden, så kan kompetencerne hurtigt læres. Arbejdsopgaverne er udfordrende, og fra dag et af bliver du kastet for løverne, men med et kæmpe Delegate sikkerhedsnet under dig. Er du i tvivl eller ekstra udfordret, så kan du altid gå til den nærmeste kollega, din teamlead eller til CTO.

Hør fra en Delegater

Hør Elisabeth fortælle om hendes jobsamtale hos Delegate.

Hør hvordan Morten oplever Delegates #Workfromanywhere.

Hør hvad en Team Lead i Delegate betyder for Thomas.

Hør Thomas fortælle om, hvad det vil sige at være konsulent hos Delegate, og hvad der tiltaler ham ved det.

Hør Christoffer fortælle om overgangen fra studiemedarbejder til fuldtid.

Hør hvilken TV-karakter Morten ville beskrive Delegate som.

Dine mulige karriereveje

Hvordan er det at være Delegater?

“Du kan altid række ud til alle om alt” – Thomas, Associate Consultant

I Delegate tror vi på, at man både udvikler sig bedst og leverer de bedste resultater for vores kunder, når teamwork er i højsædet. Derfor lægger vi ekstrem stor vægt på, at man aldrig er længere end en samtale eller besked væk fra sine kollegaer, hvis man løber ind i udfordringer.

“Om jeg tager fat i min teamlead, min nærmste workbuddy eller CTO’en, går der sjældent længere end et kvarter, før jeg får et kvalifiveret svar på min udfordring. Det skaber et workflow, hvor jeg aldrig føler at jeg står alene med mine udfordringer”.

“Delegate ser det som en succes, når jeg udvikler mig” – Elisabeth, Associate Consultant

“Jeg brugte en hel dag på at udvikle mig og lære en ny kompetence, uden jeg følte, at jeg reelt havde bidraget til et projekt. Her var min Team Leads reaktion, at så er jeg jo bare klar til at bruge min nye kompetence næste gang.” – Elisabeth, Associate Consultant.

Det vigtigste når du starter som studerende i Delegate, er for os, at du konstant føler, at du forbedrer din tekniske kunnen. Derfor har vi ugentlige oplæg fra eksperter inden for forskellige kompetenceområder. Derudover får du gennem vores Delegate Akademi relevant videreuddannelse med kurser og certificeringer.

“’Work From Anywhere’ giver frihed og ro” – Morten, Associate Consultant

“Nu har jeg en ven, der for tiden er i Canada, fordi hans kæreste er på udveksling. Han har mulighed for at sidde derovre og samtidigt fortsætte med at arbejde hos Delegate.” – Morten, Associate Consultant.

Konceptet gælder ikke kun, hvis du vil ud for landets grænser. Det giver også alle Delegatere muligheden for at arbejde ligepræcis derfra, hvor de har lyst. Det betyder, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra, mellem forlæsninger eller et helt tredje sted, der passer ind i din hverdag.

Work From Anywhere

På udveksling i Spanien

Med kufferten pakket og klar siger Annesofie på gensyn til sine Delegate kolleger. Men selvom turen for Annesofie går til Barcelona i et halvt år, kommer gensynet langt før det. De skal nemlig have teammøde i næste uge, og Annesofie fortsætter arbejdet fra sin lille lejlighed i sydens sol.

Følg med i Annesofies ophold i Barcelona, hvorfra hun fortsætter som studentermedhjælper hos Delegate.

Spring ansøgningen over

Book et uformelt og fortroligt kaffemøde med vores Recruitment Advisors Michael, Sofie eller Julie. Vi er klar til at se på dine muligheder i Delegate, og det hele bliver naturligvis imellem os.