Vores Hverdag

Et sted du har lyst til at være

Hos Delegate vil vi skabe et sted, du har lyst til at være, komme tilbage og give mere til. På vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Og med teamet ude hos kunderne.

Løsninger der løfter

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi er kåret som Microsoft Partner of the Year 2021, og vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme.

Kollegaer som vinder

I Delegate ser vi hinanden som hele mennesker, og vi vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger.

På udveksling i Spanien

Med kufferten pakket og klar siger Annesofie på gensyn til sine Delegate kolleger. Men selvom turen for Annesofie går til Barcelona i et halvt år, kommer gensynet langt før det. De skal nemlig have teammøde i næste uge, og Annesofie fortsætter arbejdet fra sin lille lejlighed i sydens sol.

Følg med i Annesofies ophold i Barcelona, hvorfra hun fortsætter som studentermedhjælper hos Delegate.

Tobias arbejder fra Canada

Konsulent på ski i Rocky Mountains

I december drog Tobias sammen med sin kæreste over på den anden side af jordkloden. Hun skulle læse derovre, og Tobias skulle arbejde. Tobias mærker fortsat nærværet mellem selv, kollegaerne og kunderne – trods den store tidsforskel. Det er en del af aftalen, og en del af den gensidighed vi sætter i fokus hos Delegate.  

Læs mere om Tobias’ hverdag og hvordan det fungerer at arbejde på den anden side af jordkloden.  

Christoffer Broberg
Consultant

{
     “my career”:
     {
          “delegate”: “følelsen, når løsningerne løfter”
     },
     “welcome home”: true
}

Det, der driver mig, er hjælpsomhed, anerkendelse og spændende udfordringer – udfordringer, som er tilpas komplicerede, så jeg udvikler mig gennem sparring og vidensdeling med mine kollegaer. Udfordringerne må ikke være så komplicerede, at jeg mister modet, men omvendt må de heller ikke være for nemme. Min nærmeste leder forstår denne vægtning – han guider mig, udfordrer mig og anerkender mig.

{
     “my career”:
     {
          “delegate”: “følelsen, når kollegaer vinder”
     },
     “welcome home”: true
}

Hver dag oplever jeg følelsen af, at det er medarbejderen, der er i fokus. Det handler ikke om timer, fakturering eller de løsninger, vi leverer. Det handler om mig og mine kollegaer. Vi er en servicevirksomhed. Vi laver ikke produkter, vi leverer mennesker. Vi har et medarbejderløfte og et kundeløfte – og præcis i den rækkefølge. Løsningerne bliver aldrig bedre end medarbejdernes trivsel. Og den trivsel bidrager alle mine kollegaer til.

Søren Andersen
Managing Consultant

Thomas Bo Holm Nielsen
Principal Consultant

{
     “my career”:
     {
          “delegate”: “følelsen, af oplevelser du husker”
     },
     “welcome home”: true
}

Det, jeg sætter allerstørst pris på i mit job, er den tilgang, vi har til både os selv, hinanden og vores kunder. Det, der kan få mit hjerte til at banke, er at være med til at udvikle nogle fede løsninger og samtidig gøre det med respekt for menneskerne omkring os. Der er fokus på en ordentlighed, som jeg på mange måder mener, at Delegate står for. Og jeg føler mig særligt privilegeret over, at jeg er med til at videreformidle dette til nye kollegaer.

feel it