Ønsker du en karriere i Delegate?

Find ud af hvem vi er, hvad vi laver, og hvorfor Delegate kunne være et sted for dig.

Cecilie Brochdorff Møller, Senior Consultant

Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder med deres anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage med, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Spring ansøgningen over
Book et uformelt og fortroligt kaffemøde med vores Talent Acquisition Specialists Sofie, Julie eller Michael. Vi er klar til at se på dine muligheder i Delegate, og det hele bliver naturligvis imellem os.
Kollegaer som vinder

Hos Delegate er vores værdier og faglighed grundlaget for vores udvikling og succes. Vi forstår hinanden og vores kunders forretning. Her udvikler du dig i et fagligt og socialt fællesskab, hvor erfaring, eftertænksomhed og vovemod spiller sammen for at vinde. Her bliver kunder kollegaer, og kollegaer bliver venner. For vi ser hinanden som hele mennesker, og vi vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger.

Thomas Kjærgaard Malowanczyk Distinguished Developer

Sara Tugcu Pedersen Managing Consultant

Jesper Neumann Jensen Principal Consultant

Oplevelser du husker

Hos Delegate giver vi vores kunder og medarbejdere en helt særlig oplevelse. Her bliver du mødt med nærværgensidighedanerkendelse og kvalitet på alle niveauer. Vi giver dig det, du forventer og det ekstra, der overrasker positivt. Sådan skaber vi et sted, du har lyst til at være, komme tilbage til og give mere til. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat. Det kan du også se ud af vores medarbejdertilfredshed måling, som vi måler hver uge og følger tæt som en naturlig del af at drive en sund forretning.

Test dig selv

Hvor meget vil du føle dig hjemme i Delegate?

Løsninger der løfter

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi skræddersyer løsninger, der løfter dem, og som overgår deres forventninger. Vi er kåret som Microsoft Partner of the Year 2021, og vi er med helt fremme rent teknologisk. Du vil blive overrasket over de kendte virksomheder, vi samarbejder med, som spænder fra den private sektor til offentlige styrelser og organisationer. Som en del af Broad Horizon kan vi også tilbyde dig et internationalt perspektiv, når din udvikling skal løftes til nye højder.

da_DKDanish