Din udvikling i Delegate er vigtig for os

Vi vil gerne have at du udvikler dig hos os. Uanset hvor du er i din karriere, kan du fortsætte din udvikling her.

Lilian Stenholt Thomsen, Principal Consultant

Find din rigtige hylde

Uanset din erfaring, og om du er specialist eller generalist, kan du fortsætte din karrierevej og videre udvikling i Delegate.

Studerende

Vi vil meget gerne have dig ombord, allerede mens du er under uddannelse, for vi ved hvilken værdi, det giver at få dygtige studerende med på holdet – både for dig og os.

Associate Consultant

Som associate consultant hos Delegate har vi sammen fokus på, at du styrker dit kendskab til de teknologier, vi arbejder med.

Consultant

Som Consultant hos Delegate har du erfaring med mindst én af de teknologier, vi arbejder med. Vi går meget op i, at alle får selvstændigt ansvar, for det giver ikke mening at ansætte dygtige folk og holde dem i snor.

Senior Consultant

Som Senior Consultant hos Delegate har du et indgående kendskab til den teknologi, du er ansvarlig for, og samtidig varetager du den direkte kontakt til kunden på vegne af dit team.

Junior Developer

Som Junior Developer hos Delegate har vi sammen fokus på, at du styrker dit kendskab til de teknologier, vi arbejder med.

Developer

Som Developer hos Delegate står du stabilt på et fagligt fundament. Du er nysgerrig og videbegærlig, og kan hurtigt tilegne ny viden, reflektere over den og anvende den. Vi går meget op i, at alle får selvstændigt ansvar, for det giver ikke mening at ansætte dygtige folk og holde dem i snor.

Senior developer

Som Senior Developer hos Delegate udfører og designer du selvstændigt større løsninger, som du er ansvarlig for. Du er i stand til at deltage i både arkitektur og konsensusdiskussioner, og er nysgerrig herpå. Du agerer tilmed rollemodel for andre kollegaer, hvor du deler ud af din faglige viden.

Distinguished developer

Som Distinguished developer er du enten specialist eller generalist, og inden for dit område sikrer du vidensdeling af kodeprincipper mv.. Du har ansvar for kvaliteten af den samlede løsning. Du driver arkitektur-diskussionerne på udvalgte områder og deltager i kommunikationen med kundens tekniske team, hvor du sikrer det tætte samarbejde.

Lead developer

Som Lead Developer hos Delegate er du et af vores tekniske fyrtårne, og du har ansvaret for den samlede løsning.

Du driver arkitektur-diskussioner på hele leverancen, og sikrer at der er konsensus med kundens tekniske team. Du løfter det tekniske og faglige niveau både internt som eksternt, og du skaber, formidler og håndhæver best practices på alle niveauer.

Managing Consultant

Som Managing Consultant hos Delegate har du ansvar for, at vores projekter bliver en succes hos kunden. Ofte som projektleder på projektet, hvor du sikrer det tætte samarbejde mellem kunden og Delegates Team.

Principal Consultant

Som Principal Consultant hos Delegate har du mange års erfaring som konsulent. Du har både den tekniske indsigt og en dyb forståelse for, hvad der bringer værdi for forretningen.

Solution Provider

Som Solution Provider hos Delegate har du ansvar for hele leverancen. Du refererer til kundens ledelse og har et strategisk overblik over det samlede projekt hos kunden.

 
Managing Specialist

Som Managing Specialist hos Delegate har du ansvar for, at vores tekniske løsninger lever op til kundens behov. Du er specialist inden for et givet område og tager ansvar for at løfte Delegates tekniske udvikling.

Principal Specialist

Som Principal Specialist hos Delegate har du mange års erfaring, hvilket giver dig en teknisk indsigt, der gør dig i stand til at tage ansvaret for funktionaliteten og kvaliteten af den samlede løsning, vi leverer til kunden.

Master

Som Master hos Delegate har du mange års teknisk erfaring fra flere platforme og har ansvaret for de mest komplekse tekniske leverancer. Du refererer til kundens ledelse og har det tekniske overblik over det samlede projekt hos kunden. Du inspirerer og guider både internt og eksternt ift. Teknologi.

Hos Delegate udvikler du dig i et stærkt fagligt fællesskab med kontinuerlig uddannelse og personlig udvikling. Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra selv at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder. Du kan starte allerede, mens du er under uddannelse eller nyuddannet og bygge gradvist på med mere ansvar, dybere teknologikendskab og mere kundekontakt fra projekt til projekt. Når du avancerer fra Senior Consultant, vælger du i samspil med os, om du skal fortsætte ad specialist- eller generalistsporet.

Relevant videreuddannelse med kurser og certificeringer.

I Delegate har vi et internt akademi, som vi kalder for Level Kurser. Kurserne har til formål at styrke og udvikle dine professionelle kompetencer og samtidig styrke det faglige fællesskab i Delegate og sikre et netværk på tværs af vores fire kontorer. Level Kurserne består af moduler, som både er udviklet af vores egne kollegaer og eksterne undervisere, som er eksperter på deres område. Udover kurserne har du mulighed for at tage certificeringer inden for de områder, der interesserer dig.

Teknisk og menneskelig udvikling fra projekt til projekt.

Et af vores grundprincipper inden for udvikling bygger på en model, vi kalder ’kan-vil-skal’. Det handler om, at der hele tiden skal være balance mellem dine kompetencer, dine udviklingsmål, og de opgaver vi kan tilbyde. I Delegate har du en løbende dialog med din team lead om, hvilke opgaver du finder interessante, således din teamlead har en bedre forståelse for, hvad du gerne vil arbejde med. Vores opgaver spænder bredt. Vi favner både mindre og mellemstore kunder, og derfor er der rig mulighed for variation i dine opgaver.  

Hjælp og støtte, når du har brug for det, både i opstarten og fremover.

Når du starter i Delegate, får du en buddy, som hjælper dig med at finde dig til rette i løbet af den første måned. Hos Delegate bygger vi vores karriereveje på idéen om, at nogle mennesker går vejen, andre viser vejen, og andre igen skaber vejen. Vi mener, at “learning by doing” med hjælp og støtte er den bedste vej frem. Det er vigtigt for os, at nogen viser vejen for dig, så du kan blive rustet til at vise den til andre. Det betyder, at du altid vil kunne finde hjælp og støtte fra nogen i organisationen.

Vidensdeling, studieaftener, peer reviews og meget mere.

I Delegate bruger vi meget tid på at vidensdele. Vidensdeling kan være rammesat og dermed være en del af vores interne akademi, men det kan også være sparring i hverdagen og helt uformelt. Vi har et fast format til vidensdeling på tværs af hele organisationen hver sjette uge, og derudover har hver serviceline og hvert team også deres eget faste format. I Delegate bruger vi grupperne til at inspirere hinanden og sikre, at vi udfordrer og udvikler hinanden på kryds og tværs.

Spring ansøgningen over

Book et uformelt og fortroligt kaffemøde med vores Talent Acquisition Specialists Julie eller Sofie. Vi er klar til at se på dine muligheder i Delegate, og det hele bliver naturligvis imellem os.

da_DKDanish