Hvordan er det at være ung i Delegate?

Hør fra nogle af vores studerende og nyuddannede kollegaer.

Christoffer Broberg, Senior Consultant

Ung i Delegate

Vi vil meget gerne have dig ombord, allerede mens du er under uddannelse, for vi ved hvilken værdi, det giver at få dygtige studerende med på holdet – både for dig og os. I Delegate har vi fokus på dig som menneske og din evige udvikling, og vi er af den overbevisning, at hvis personligheden og indstillingen er i orden, så kan kompetencerne hurtigt læres. Hos os vil du få udfordrende arbejdsopgaver fra dag ét, men med et stort Delegate sikkerhedsnet under dig. Er du i tvivl eller ekstra udfordret, så kan du altid gå til din nærmeste kollega, din team lead eller til CTO.

Studiejob i Delegate

“Da jeg blev ansat, blev jeg med det samme mødt af den fedeste teamspirit og et stærkt sammenhold, hvor det ikke kun er det faglige der tæller, men også det uformelle. Det gør, at der både er plads til at nørde teknologier og snakke om weekendplaner over en øl om fredagen.” – Thyge Steffensen, Associate Consultant og i studiejob som udvikler

I Delegate skelner vi ikke mellem, om du er studerende eller arbejder fuldtid. Hos os får du tildelt ansvar fra første dag. Vi har fokus på din professionelle udvikling, allerede inden du er færdig med dit studie, og du har stor indflydelse på, på hvilke områder du gerne vil udvikle dig.

Hør fra en Delegater

Hør nogle af vores kollegaer svare på spørgsmål om deres tid i Delegate. Hvordan er overgangen fra studerende til fuldtidsansat? Og hvilken TV-karakter er Delegate?

Hør Elisabeth fortælle om hendes jobsamtale hos Delegate.

Hør hvilken TV-karakter Morten ville beskrive Delegate som.

Hør hvordan Morten oplever Delegates #Workfromanywhere.

Hør Christoffer fortælle om overgangen fra studiemedarbejder til fuldtid.

“Delegate ser det som en succes, når jeg udvikler mig” – Elisabeth, Associate Consultant

“Jeg brugte en hel dag på at udvikle mig og lære en ny kompetence, uden jeg følte, at jeg reelt havde bidraget til et projekt. Her var min Team Leads reaktion, at så er jeg jo bare klar til at bruge min nye kompetence næste gang.” – Elisabeth, Associate Consultant. I dag er hun fuldtidsansat i Delegate efter endt uddannelse.

Det vigtigste for os, når du starter som studerende i Delegate, er, at du konstant føler, at du forbedrer din tekniske kunnen. Derfor har vi ugentlige oplæg fra eksperter inden for forskellige kompetenceområder. Derudover får du gennem vores Delegate Akademi relevant videreuddannelse med kurser og certificeringer.

Fra studerende til fuldtids-konsulent

Hør Kia fortælle om overgangen fra studerende til at være ansat på fuldtid. Kia fortæller om det ansvar, hun har fået fra start, og hvordan hun har udviklet sig hos Delegate.

“’Work From Anywhere’ giver frihed og ro” – Morten, Consultant

“Nu har jeg en ven, der for tiden er i Canada, fordi hans kæreste er på udveksling. Han har mulighed for at sidde derovre og samtidigt fortsætte med at arbejde hos Delegate.” – Morten, Consultant.

Konceptet gælder ikke kun, hvis du vil udenfor landets grænser. Det giver også alle Delegatere muligheden for at arbejde lige præcis derfra, hvor de har lyst. Det betyder, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra, mellem forelæsninger eller et helt tredje sted, der passer ind i din hverdag.

På udveksling i Spanien

Med kufferten pakket og klar siger Annesofie på gensyn til sine Delegate-kolleger. Men selvom turen for Annesofie går til Barcelona i et halvt år, kommer gensynet lang tid før det. 

De skal nemlig have teams-møde i næste uge, og Annesofie fortsætter arbejdet fra sin lille lejlighed i sydens sol.

Spring ansøgningen over

Book et uformelt og fortroligt kaffemøde med vores Talent Acquisition Specialists Julie eller Sofie. Vi er klar til at se på dine muligheder i Delegate, og det hele bliver naturligvis imellem os.

da_DKDanish