Kompetenceudvikling igennem fire former – Delegate
Hos Delegate arbejder vi med fire former for kompetenceudvikling.
Formel uddannelse
Både intern uddannelse i form af Delegate Akademi og uddannelse hos eksterne leverandører fx i form af kurser og certificeringer. Vi tilbyder både uddannelse, der er relevant for alle og uddannelser, der er målrettet mindre grupper eller dig som medarbejder.
ii
Projektdeltagelse
Du deltager på projekter og opgaver med fokus på at udvikle dine tekniske kompetencer, samarbejdsevner og evner til at takle uforudsete situationer. Det er vigtigt, at du oplever forskellige teamkonstellationer, arbejder med forskellige typer kunder og opgaver.
mentor og mesterlære
Hos Delegate har vi rammerne og formatet til både mentorforløb og mesterlære. Vi tilpasser forløb til den enkelte medarbejder, så den matcher dine ønsker til din karriere. Et forløb kan både være med en yngre kollega, der har viden om ny teknologi og en ældre kollega, der har erfaring om produktets udvikling.
gensidig læring
Gensidig læring er alle de gange hvor ny viden og nye idéer opstår i det uformelle møde på tværs af Delegate. Vi sætter en dyd i, at vi lærer fra hinanden. Det kan være i form af studieaftener, daglig sparring med kolleger, peer review, Company Friday m.v.
“Vi søger altid dygtige kollegaer til vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Du er velkommen til at tage fat i mig på telefon 22 13 05 07, hvis du har spørgsmål til Delegate som arbejdsplads”
– Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen, Talent Acquisition Specialist hos Delegate