Webinar: Konsulentrollen under og efter studiet
Hvornår: 24. og 25. august i tidsrummet 17.00-18.30
Lokation: Teams møde
Webinar

Konsulentrollen under og efter studiet

Er du også nysgerrig på karrieremulighederne indenfor IT-branchen? Vær med, når tre skarpe konsulenter fra Delegate fortæller om deres rejse ind i konsulentrollen. På dette webinar dykker vi ned i rollen som konsulent, og udforsker karrieremuligheder i Delegate.

Webinaret vil blive afholdt i form af en introduktion til Delegate med efterfølgende tre oplæg af hver  ca. 15 minutters varighed. Der vil løbende være mulighed for at stille spørgsmål.

Velkomst
Peter Østergaard, Direktør, byder velkommen og fortæller om Delegates værdier.

Introduktion til konsulentrollen og Delegate
Malthe, som er daglig leder af Delegates kontor i Aalborg, vil fortælle hvem Delegate er, herunder vores historie. Herudover vil Malthe fortælle om rollen som konsulent med fokus på forretningen. Han kommer også ind på sin hverdag som leder i Delegate samt hvordan projekter gennemføres i Delegate, og hvordan det er at arbejde tæt sammen med kunderne?

Studerende i Delegate
Andet oplæg handler om, hvordan det er at være studerende i Delegate. Elisabeth vil fortælle om hendes arbejdsopgaver, samarbejdet med teamet og studiefleksibilitet. Elisabeth vil også fortælle om forventningerne til en studerende i Delegate.

Overgangen fra Studerende til Nyuddannet
Tredje oplæg handler om at være nyuddannet og konsulent i Delegate. Tobias vil fortælle om sig selv og hvilke opgaver han har. Han kommer også ind på hvordan overgangen fra studietjob til fuldtidsjob har været for ham i Delegate? Endelig vil Tobias fortælle, hvad der forventes af en nyuddannet?

Vi tipper 13 rigtige, hvor det er muligt at vinde præmier. Webinaret slutter vi af med en Q&A session hvor det er muligt at stille spørgsmål ind til konsulent-rollen og karrieremulighederne hos Delegate!

Peter Østergaard
Direktør

Malthe Kirkhoff Stougaard
Solution Provider

Elisabeth Niemeyer Laursen
Associate Consultant

Tobias Saaby Steffensen
Consultant

Tilmeld dig webinaret: “Konsulentrollen under og efter studiet” som afholdes både d. 24. og 25. august i tidsrummet 17.00-18.30.
Kontakt

Har du spørgsmål til webinaret, er du meget velkommen til at kontakte Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen på mail lkr@delegate.dk.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.